Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benide yazsana nütfen 8 temmz
yeni başlıcaz canım benim ilk bebek gittide.7 ay oldukaçıncı denemen canm?
bende tedavi görüyorum geçen ay başladım tedaviye inşallah en kısa zamanda bende hamile kalırım
bende tedavi görüyorum geçen ay başladım tedaviye inşallah en kısa zamanda bende hamile kalırım
Allah yardımcınız olsun canımbende tedavi görüyorum geçen ay başladım tedaviye inşallah en kısa zamanda bende hamile kalırım
kızlarrr canlarım allaha emanet olun.dua edin nolur bana doktor iğne yazsın.
2hafta sonra görüşmek dileğiyle.hepinizi çok seviyor ve öpüyorum by:teselli:
valiz hazırlıcam kuaföre gitcem onun için erken çıkmama lazım
güzel haberlerle gelirim inşşş
yeni başlıcaz canım benim ilk bebek gittide.7 ay oldu
bir önceki topikte öyle uzun uzun anlattım ki bu durumumu,biliyosun sandım .zaten ben üzüklüyorum bide sen üzme canımılk bebek gıttıde derken:uhm: kaybettınmıı yanııı eger kaybettıysen bu tarz lafın hıc hos degıl canım gıttı demen kaybettım ney desen daha ıyı olurdu bence :bbo:
bir önceki topikte öyle uzun uzun anlattım ki bu durumumu,biliyosun sandım .zaten ben üzüklüyorum bide sen üzme canım
Saol canım kendimi yeni ytopladım gücümüde.artık ileri bakiim diyorum .böyle arkadaşları bulmuşum sizde yardım ediyosunuz bana,saolun.burda yanlızım bide .ama siz varsınız iyiyimkusura bakma ama nıyetım kımseyı uzmek degıl bıan okuyunca sasırdım oyuzden dedım.buarada durumunuda bılmıyorum anlatmanada gerek yok madem uzuluyosun varsın anlatma olsun
Saol canım kendimi yeni ytopladım gücümüde.artık ileri bakiim diyorum .böyle arkadaşları bulmuşum sizde yardım ediyosunuz bana,saolun.burda yanlızım bide .ama siz varsınız iyiyim
Saol canım kendimi yeni ytopladım gücümüde.artık ileri bakiim diyorum .böyle arkadaşları bulmuşum sizde yardım ediyosunuz bana,saolun.burda yanlızım bide .ama siz varsınız iyiyim
Kızlar kızlar gelem mi yanağınızdan öpemmi :teyteypuyorumnanaktan
Kızlar kızlar gelem mi yanağınızdan öpemmi :teyteypuyorumnanaktan