Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

aaaa çok sevindim ne güzel böyle düşünüyorsan. bende sana arkadaşlık daveti göndermiştim tamkaydirigubbakcemile5

banamı gonderdın kızzz bende kıme dıyorsa dıye dusunuyomm ılahı ne dıyımm arkdslı kabul ettım canım..eger gebelık belırtısı varsa dıkaat etcen seyler agır işler yapmıcan cıg ete ellemıceksın cılek gıbı rengı cıkan seylerı elıne yuzune bulastırmadan duzgunce yıyeceksın o dedıgın seyın yanında da fazla durmmıcaksın o caok etkılıymıs aklıma geldıkcede derım sana oldumuopuyorumnanaktan

banamı gonderdın kızzz bende kıme dıyorsa dıye dusunuyomm ılahı ne dıyımm arkdslı kabul ettım canım..eger gebelık belırtısı varsa dıkaat etcen seyler agır işler yapmıcan cıg ete ellemıceksın cılek gıbı rengı cıkan seylerı elıne yuzune bulastırmadan duzgunce yıyeceksın o dedıgın seyın yanında da fazla durmmıcaksın o caok etkılıymıs aklıma geldıkcede derım sana oldumuopuyorumnanaktan

et mi canım onu hiç duymamıştım:uhm: nieki

iyicene karıştı ortalık ben karatsa yazdım ua27 ama seni de ekledim hemen. ne güsel arkadaş olalım hepimiz hiç kopmayalım. bu arada sultancım cevapları görüyom da tam sen cevap yazarken aklıma başka soru geliyo yavkaydirigubbakcemile3

kızlar ben cıkıyom 5 de iş paydosum varr kocaman Şeniz sızı kendınıze cıcı bakın oldumu sabah iştimaya gec kalmayın TOPLANMA SAATIMIZ 9:30 DUR ona gore:oklava:

evet teşekkür ederim. bunları aklımıza geldikçe etraftan öğrendikçe birbimize söleyelim çok önemli bunlar. ben çiğ et meselesini bikaç gün önce duydum mesela ilk kez.

kızlar ben cıkıyom 5 de iş paydosum varr kocaman Şeniz sızı kendınıze cıcı bakın oldumu sabah iştimaya gec kalmayın TOPLANMA SAATIMIZ 9:30 DUR ona gore:oklava:

güle güle kuşum ama ben yarın yokum:gitme:

et mi canım onu hiç duymamıştım:uhm: nieki

bızım buyukler çiğ ete elletmezler hamıleyı bebekte elınde yuzunde o terz seyler oluyomuz galıba oyuzden olsa gerek ıyıce ogrenım derım sızee

Hadi şekercim yarın görüşürüz,öpüyorum çok.. opuyorumnanaktan

seyret seyret sen kadın dere otu biber katıp mücver yapıyo sende beni bırak ona bak:umursamaz:

Back
X