Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben cıkıyom 5 de iş paydosum varr kocaman Şeniz sızı kendınıze cıcı bakın oldumu sabah iştimaya gec kalmayın TOPLANMA SAATIMIZ 9:30 DUR ona goreklava:
işyerindeyim. ama kendi dükkanımız olduğu için sorun yok. karşımda tv önümde pc kaydirigubbakcemile3
alıncan tabe yemekteyiz izleyen kaç kişi var şu an burda. bir sen bir ben bir de gelecekteki bebişlermsj nasıl da üstüme almışım demiiiaklinialirimsmile
oh beeee reklama girdizemuszemus
gıcık ya olmas diyo. zaten saat 9 a kadar falan burda oturuyoruz. o saatten sonra da benimle ilgilen diyo. bende bişi diyemiyorum. eşin görevde ya senin eşinin mesleği ney? polis felan mı? benim abim poliste.eşine söyle pc eve taşısın akşamlarıda konuşuruz...yerimseniben
yaşasın bi dolu arkadaşım olmuşhihoyyythihoyyyt
görüşmek üzere. iyi akşamlar.opuyorumnanaktankızlar hepinize iyi akşamlar kocaman kocaman öpüyorum sizleri kendinize iyi bakın görüşürüz sabah
aynen bende sorun vardı anca hallettim..benim bağlantıya bişiler olduakannehir
gıcık ya olmas diyo. zaten saat 9 a kadar falan burda oturuyoruz. o saatten sonra da benimle ilgilen diyo. bende bişi diyemiyorum. eşin görevde ya senin eşinin mesleği ney? polis felan mı? benim abim poliste.
bu arada gitmeden farkettim 100,sayfaya ulaşmışız![]()
adam haklı o zaman sabah erkenden aç 9 kadar ordasın normal..benim eş denizci ast.o yüzden gece gündüz burdayım :jeyyar:haftaya gelcek..