Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun yeni topic başlığını çok sevdim![]()
günaydın günaydın günaydın herkese kokolu kokulu öpücükleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Güüüünaydınnn kızlaaaarrrr opuyorumnanaktan
Ohh iştimaayaa yetiştimmm süprizzzzz
günaydın kıslarrrrrrr![]()
yazarım tabiki
ama negatif olursa bi müddet kendimi toparlayamıyorum öğleye kdr hiçbişey yazmamışsan negatiftir..
gunaydın canım hg yetıstın yetısdın 2 dk var daha kaydirigubbakcemile3Güüüünaydınnn kızlaaaarrrr opuyorumnanaktan
Ohh iştimaayaa yetiştimmm süprizzzzz
günaydın kıslarrrrrrr![]()
günaydın kızlar
sabahın 6 sında dayanamayıp yaptım testi ve tek çizgyi gördüm yine((((((((((((((((((
9da uyandım geri şimdi test elimde o tek çizgi olan yer mora dönmüş diğer çizgiin olması gereken yerdede
diğer çizginin kalınlığı edecek şekilde çooookk silik siluet gibi iki ince çizgi var
bu test bozulmuş demek olur dimi
artık umudum 18 ine kdr adet olmazsam kan testi ypacak ya dr ona kaldı..inş bunda çıkmamıştırda onda görürüm
günaydın kızlar
sabahın 6 sında dayanamayıp yaptım testi ve tek çizgyi gördüm yine((((((((((((((((((
9da uyandım geri şimdi test elimde o tek çizgi olan yer mora dönmüş diğer çizgiin olması gereken yerdede
diğer çizginin kalınlığı edecek şekilde çooookk silik siluet gibi iki ince çizgi var
artık umudum 18 ine kdr adet olmazsam kan testi ypacak ya dr ona kaldı..inş bunda çıkmamıştırda onda görürüm
bugun idrarda çıkmayıp 18inde kanda çıkma ihtimali varmı sizce kızlar..
senı sormalı canım gelen gıden varmııı sendeekaydirigubbakcemile3napıyosunuz bakalım neler var durumnlar ne ??:teytey:
günaydın kızlar
bugun idrarda çıkmayıp 18inde kanda çıkma ihtimali varmı sizce kızlar..