ohoooo bize selam veren bile yok:umursamaz:
slm canım nasılsınnn sen neler yapıyosun hangi tarıh bat?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok yapamadım ki. eşimin sabah çok işi varmış. ütünü sonrada yaparsın dedi iyi dedik geldik napalım.Günaydın canım hoşgeldin,bittimi ütüler erkencisin hihoyyyt
inşş canım bebekte yoksa adet gecikmesi olmasın oda sarsıyo insanı bide çalışmalar gecikcek kaydirigubbakcemile3 perşembeye kadar çatlıycammmay canım gelmesinde zaten reglin onun yerine bebiş gelsin:Saruboceq:
inşallah bu huzursuzluklar ağrılar bebiş içindir canım:Saruboceq:![]()
amin canımmmm aminnnnnnnnnnnnAmin canım inşallah hayırlısı olsun,Allah dualarımızı kabul etsin. :Saruboceq:
kız sen delimisin dövcem haaabusecan nedır dırumun dıyoruzz kız sanaaa meraktan catlıcazz ayyy
uzuldum gene bak kendı adımaa..burayada durumundan bahsetsen canım yaa bak gene sabah ordaa yazdıgını okudumm olmuyo boyle ama burdakı kızlarda merlanıyo sanaa
evet canım sıkma canını bende seni bekliyodum akşam konuştukdan sonra senn kadar heycanla bekliyodum olsun yine bi umut varkaydirigubbakcemile5
yok canım ya dün akşam yemeği zor yedim 7 de bir uyudum 10 a kadar eşim uyan diyo ben gözümü açamıyorum felakettim sonra baş ağrısı kasık ağrısı yatağımıza yattık ama huzursuz uyuyana kadar canım cıktı
sabahta allah regl olcam diye wc ye koştum yok bişey hala gelen yok
yok yapamadım ki. eşimin sabah çok işi varmış. ütünü sonrada yaparsın dedi iyi dedik geldik napalım.
sıkmamaya çalışıyorum cnm kan testini bekliyorum bakalım
aslında benim adet dönüm 35 günde bir yani tarihim 22 haziran ama klomen topiğinde iğnenin 14.günü öğrenenler filan duyunca bendede çıkar sandım belkide çok erkendi bnm için
ilgin içinde tşkler cnm
bendede dediklerin oluyo önce çok uykum oluyo sonra uyuyana kdr da huzursuz oluyorum
kız sen delimisin dövcem haaaklava: deminden beri ne yazoyorum ben sabah geldim kimse yoktu kıme yazcam burdaa kımse yokken ama deminden beri ben ne anlatıyorum durumumla ilgili
klava:
busecan nedır dırumun dıyoruzz kız sanaaa meraktan catlıcazz ayyy
uzuldum gene bak kendı adımaa..burayada durumundan bahsetsen canım yaa bak gene sabah ordaa yazdıgını okudumm olmuyo boyle ama burdakı kızlarda merlanıyo sanaa
bana kalsa yerimden kımıldamıcam da elimiz mahkum yapıyoruz iştesempatiksalakcinniOhhh iyi işte daha ne erkenden kavuştuk kaydirigubbakcemile3 bu sıcakta ütü mü yapılır zaten..
kızzz yenı farkettım yogunum bıraz yaaa ondan goremedımmm yazınıdelikafaduldendelikafadulden ok ok sustummbilmiyorumkismile
sultan naber neler yapıyorsun?
arkadaşlar bişey sorcam akşamda sordum ama kaynadı ben soğan suyunu içitikden sonra yarım saat içinde ateş basıyo ve çok wc gidiyom.sizede öyle oluyomuyerimseniben