kızlar eşim diyoki olmuşken ikiz olsun bidaha uğraşmayalımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
he valla ama o da zor hem karnında taşıması hem doğurması hem bakması, aynı anda 2 bebek offf .. :bbo:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar eşim diyoki olmuşken ikiz olsun bidaha uğraşmayalımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
he valla ama o da zor hem karnında taşıması hem doğurması hem bakması, aynı anda 2 bebek offf .. :bbo:
bencede çok zor bence tek tek olsun bide çalışıyorum düşün yani ama arkadaş çevremdede bana hep ikizin olur inşallah diyolar anlakaydirigubbakcemile3şmış gibi en sonunda doğuracam ikiz
Eh hayırlısı olsun inşallah,40 kere dersen olurmuş kaydirigubbakcemile3
NALAAAAANNNN hoşgeldin canımmm,Doğum günün kutluuu olsunnnn,inşallah yeni yaşında dilediğin herşey gerçek olur.. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
tabloyu gördüm zemuszemus
bakalım merak ediyorum kimler hamile kalcak
çok soru sordum ama bişi daha sorcam burdakiler tedavi görüyormu yoksa tedavileri bırakmış kişilermi ben bıraktım tedaviyi kendiliğinden olmasını bekliyorum :kedi:
canım hoşbuldummmhihoyyyt
Çok teşekkür ederim umarım yeni yaşımda benim ve burdaki herkesin bebişi gelir inş.
Ben artık anne olmak istiyorummmmmmmmmmmmmzemuszemuszemuszemus
Bu arada Regaip Kandiliniz mübarek olsun kızlar bu gece herkese dua edicem allahım kabul eder inşşşşşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Çok teşekkür ederim umarım yeni yaşımda benim ve burdaki herkesin bebişi gelir inş.
Bu arada Regaip Kandiliniz mübarek olsun kızlar bu gece herkese dua edicem allahım kabul eder inşşşşşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
banada dua et banada banadahihoyyyt
afiyet olsun canımcokacimcoookcanlarım ben yemeğe gidiyorum grş
seninde canım umarım yeni yaşın uğur getiriri sana ve bebişin olur![]()
ederim canım tabi neden etmiyim
Ben her akşam yasin ve kenzül arş duasını okuyorum derdi rabbi verdi dermanınıda o verecek buna çok inanıyorum ben hayırlısıyla hepimize bebişlerimizi gönderecek rabbim:Saruboceq::Saruboceq:
canlarım ben yemeğe gidiyorum grş
ben geldımmmmmmmmm kızlar netımde sorun var ıdare edın benı bugun gec yaza bılırımm