Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

hperıyı kızdırdıkeyvahedigeldismile

anammmmm umutsuz olmak yok diyon bi de dövüyon şiddet var bu topiktee :dilcikar:
şikayet etcem alsanaalsanasmile:roflol:

iyiliğiniz için dövüyorum,aklınız başınıza gelsin diye kaydirigubbakcemile3
gerçekten ne zamanki o iç huzura ereceksiniz,hamile kalacaksınız.Bu kadar endişe etmeyin,oluruna bırakın.
Bakalımm bu ay göreceğiz ben kobayım hihoyyyt kendim üzerinde bu stratejiyi test ediyorum.

o bebişlerin mis kokusu varya hımm nasıl güzel oluyo hele annesine nasıl geliyodur o koku allah bilir..

evet ya dün bi yakınımız doğum yaptı hastaneye gitmişken yanına uğradım küçücük bişey çok tatlıydı ya o kadar imrendimki melekler gibi uyuyodu :emir_bebek: sonra negatif sonucumu öğrendim o kadar imrendim olmazki ama pozitif çıkacaktı:delphin:

:teytey::teytey: o zaman bu karamsarlıktan kurtulalım haydi :teytey::teytey:

kurtulalım eveeeetttt bebıslerımız gelceekkkk:emir_bebek: onları kokluycazzz:emir_bebek: popuslarını ısırcazzzz:emir_bebek: ılk anne deyıslerını duycazzzz:emir_bebek: hepımız butun bunları yasıycaz hayatta neye ınanırsak onu yasarız bence boyle ınanalımkı yasayalım

kurtulalım eveeeetttt bebıslerımız gelceekkkk:emir_bebek: onları kokluycazzz:emir_bebek: popuslarını ısırcazzzz:emir_bebek: ılk anne deyıslerını duycazzzz:emir_bebek: hepımız butun bunları yasıycaz hayatta neye ınanırsak onu yasarız bence boyle ınanalımkı yasayalım

haklısın canım:teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyyt

günaydın
herkesin kandili mübarek olsun
kolları bebeklerle dolsun inşaallaha.s.

kızlar ben duşa gircem sonrada okul için hazırlancam vakit kalırsa gelirim yine
hepinize ii sohbetler..grş..

Back
X