ya kızlar hamişler opuyorumnanaktan benim yüzümde adet günü veya öncesi sivilcem çıkardı hatta eşim bile fark etti birtane bile yok korkmaya başladım mafoldumben
niye korkuyosun canım anlamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar hamişler opuyorumnanaktan benim yüzümde adet günü veya öncesi sivilcem çıkardı hatta eşim bile fark etti birtane bile yok korkmaya başladım mafoldumben
iyiyim tatlım..sen? rahat bırak artık şu çamaşır sularını kaydirigubbakcemile3hihoyyyt
niye korkuyosun canım anlamadım
ua nın bebeğinde sorun mu var noldu? ayşe burda mısın?
ua nın bebeğinde sorun mu var noldu? ayşe burda mısın?
niye korkuyosun??? ayyy alemsin ben dün sana ne dedimmm...belirtiler aramaya calısma sürekli, kendinle ilgili farklılıklar bulup yorumlamaya calısıyosun...canım benim idrar testi yap kan testi yaptır sonucu al...sivilcem cıkmadı hastalancam ya da rüyamda gördüm hastalanmayacagımla olmaz bu işler tatlımm...durduk yere yıpratıyosun kendiniiiklava:
yok kız sorun etmiyorum sadece sizinle paylaşıyorum cnm yanlış anlama beni bu ay hiç takmadım ki ben hatta şimdi bile takmıyorum varsa bebiş vardır yoksa yokdur rabbim bilir ona emanet ettim kendimi zemuszemus
hayırlı cumalar herkeseopuyorumnanaktan
sanada hayırlı cumalar canımhayırlı cumalar herkeseopuyorumnanaktan
tamam hallet işlerini canımkızlar benim çıkmam gerekiyor offf off bıktım bunlardan,işim bitince geleceğim
öptüm hepinizi
evet boş gebelikmiş onunki kürtaj olacakua nın bebeğinde sorun mu var noldu? ayşe burda mısın?
sanada hayırlı cumalar canım biz iyiyiz sen nasılsınslm sekerler hayırlı cumalar herkese nasılsınız bakalımmmmmmmmmm keyifler nasılllllllllllllll
allah korusun çok yordum kendimi bu ay bide varsa bebiş bişey olmuşsa diye eşimde diyoki köydekiler ne yapsın ağır odunlar taşıyolar diyo ama dedim onlar hormonlu yemiyolar bizim yediklerimiz hep hormonlu ne varsa markette guclubacismile
Allah yardımcısı olsun. en kısa zamanda bebişi olur inşallah ne diyelim şu mübarek günlerde edilen dualar kabul olurmuş.
Allah yardımcısı olsun. en kısa zamanda bebişi olur inşallah ne diyelim şu mübarek günlerde edilen dualar kabul olurmuş.