Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

iyiyim tatlım..sen? rahat bırak artık şu çamaşır sularını kaydirigubbakcemile3hihoyyyt

ben de iyiyim adet olmayı bekliyorum yada olmamayı eyvahedigeldismile ay dün bitti canım allahıma çok şükür ama ellerim acıyo az bişey çok etkili gerçekten kaydirigubbakcemile5

ya kızlar hamişler opuyorumnanaktan benim yüzümde adet günü veya öncesi sivilcem çıkardı hatta eşim bile fark etti birtane bile yok korkmaya başladım mafoldumben

bende de öyle olmuştu canım, normalde sivilce çıkardı ama hamile kalınca çıkmamıştı,

hayırlısı KUBI cim. ee sen hamile olursa misafire kim çay vercek ??? laelaelaelaelae

ya kızlar hamişler opuyorumnanaktan benim yüzümde adet günü veya öncesi sivilcem çıkardı hatta eşim bile fark etti birtane bile yok korkmaya başladım mafoldumben

niye korkuyosun??? ayyy alemsin ben dün sana ne dedimmm...belirtiler aramaya calısma sürekli, kendinle ilgili farklılıklar bulup yorumlamaya calısıyosun...canım benim idrar testi yap kan testi yaptır sonucu al...sivilcem cıkmadı hastalancam ya da rüyamda gördüm hastalanmayacagımla olmaz bu işler tatlımm...durduk yere yıpratıyosun kendiniii:oklava:

niye korkuyosun canım anlamadım

allah korusun çok yordum kendimi bu ay bide varsa bebiş bişey olmuşsa diye eşimde diyoki köydekiler ne yapsın ağır odunlar taşıyolar diyo ama dedim onlar hormonlu yemiyolar bizim yediklerimiz hep hormonlu ne varsa markette guclubacismile

niye korkuyosun??? ayyy alemsin ben dün sana ne dedimmm...belirtiler aramaya calısma sürekli, kendinle ilgili farklılıklar bulup yorumlamaya calısıyosun...canım benim idrar testi yap kan testi yaptır sonucu al...sivilcem cıkmadı hastalancam ya da rüyamda gördüm hastalanmayacagımla olmaz bu işler tatlımm...durduk yere yıpratıyosun kendiniii:oklava:

yok kız sorun etmiyorum sadece sizinle paylaşıyorum cnm yanlış anlama beni bu ay hiç takmadım ki ben hatta şimdi bile takmıyorum varsa bebiş vardır yoksa yokdur rabbim bilir ona emanet ettim kendimi zemuszemus

Allah yardımcısı olsun. en kısa zamanda bebişi olur inşallah ne diyelim şu mübarek günlerde edilen dualar kabul olurmuş.

yok kız sorun etmiyorum sadece sizinle paylaşıyorum cnm yanlış anlama beni bu ay hiç takmadım ki ben hatta şimdi bile takmıyorum varsa bebiş vardır yoksa yokdur rabbim bilir ona emanet ettim kendimi zemuszemus

tamam o zaman minikkk seniii iyi ol kafana takma da gerisi önemli değil...bizimle istedigini paylaşşş....sen böyle şeyler söyledikçe kafana takıyomussun gbi düşündüm ama neysee öyle değilmiş...aferin sana minikkk:1hug:

, babu+, darkangellove58+, deniz39, hperi+, impaladeniz+, KUBI, maonyaaa, Nimett07+, tırtılkurabiye

maşallahınız var kızlar.:nazar:

hayırlı cumalar herkeseopuyorumnanaktan
sanada hayırlı cumalar canım
kızlar benim çıkmam gerekiyor offf off bıktım bunlardan,işim bitince geleceğim
öptüm hepinizi
tamam hallet işlerini canım
ua nın bebeğinde sorun mu var noldu? ayşe burda mısın?
evet boş gebelikmiş onunki kürtaj olacak
slm sekerler hayırlı cumalar herkese nasılsınız bakalımmmmmmmmmm keyifler nasılllllllllllllll
sanada hayırlı cumalar canım biz iyiyiz sen nasılsın
allah korusun çok yordum kendimi bu ay bide varsa bebiş bişey olmuşsa diye eşimde diyoki köydekiler ne yapsın ağır odunlar taşıyolar diyo ama dedim onlar hormonlu yemiyolar bizim yediklerimiz hep hormonlu ne varsa markette guclubacismile

birkere tutunduysa sana bırakması çok zor seni annesi inşallahta öyle olmuştur

Back
X