Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ya ben yemek yapmaya gidicem adam daha yok ortalıkta. bu huyuna sinir oluyorum. beni dükkana dikip sürekli dışarılarda iş peşinde veya halledilecek işler peşinde koşturuyo. ona okey ama akşam yemeğini de eve geldiğinde hazır istiyo ve doğru düzgün yemek istiyo. 2 günde bir kavga ediyoruz bu yüzden. benden doğru düzgün yemek bekliyosa bana yemek yapacak vakti vermek zorunda haksız mıyım?

ay ben işin kolayını buladum vallaa knorun bütün herşeyi hazır var tabii çorba kısmııaklinialirimsmile aklinialirimsmile
çeşit çeşit yanınada tek çeşit yapıyosun
önceden pek önemsemiyodum ama baktım tadı güzell
ayranaşından tut ovmaç çorması mantı çorbasına kadr hepside çok güzell:dance: :dance: cokacimcoook cokacimcoook

ya ben yemek yapmaya gidicem adam daha yok ortalıkta. bu huyuna sinir oluyorum. beni dükkana dikip sürekli dışarılarda iş peşinde veya halledilecek işler peşinde koşturuyo. ona okey ama akşam yemeğini de eve geldiğinde hazır istiyo ve doğru düzgün yemek istiyo. 2 günde bir kavga ediyoruz bu yüzden. benden doğru düzgün yemek bekliyosa bana yemek yapacak vakti vermek zorunda haksız mıyım?

haklısın canımmm..sıkma canını hiiiiç boşveeer....keyfi bilir:1closedeyes:

şekerler ben cıkıyorum yavas yavass...ohhhhhhhh haftasonuuuuuuuuuuuuuuuuuuzemuszemus öpüyorum hepinizi iyi akşamlar iyi haftasonlarıııııopuyorumnanaktan

şekerler ben cıkıyorum yavas yavass...ohhhhhhhh haftasonuuuuuuuuuuuuuuuuuuzemuszemus öpüyorum hepinizi iyi akşamlar iyi haftasonlarıııııopuyorumnanaktan

sanada iyi hafta sonları şekerim bol bol dinlenopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

evet aynen dün bende yaptım knorr hazır çorba nasıl dedim güzel dedi hazır mı dedi evet dedim. bunları yapmak çok zaman alıcı benimde zamanım olmadığına göre yapmam imkansız dedim.

görüşürüz canım,iyi haftasonları.Kendini de çok yormaa tamam mı,gelen misafirler yabancı değildir nasıl olsaa..öpüyorum..

ben geldim bi ayran almaya gittim market arabasını doldurdum alış veriş yapmayı çok seviyorumm sositososito sositososito sositososito sositososito ama velakin bir hafta sonra yokum burda köydeyim ufffffff fisfisfis aslında fazla aldım ya amannnnnnn boşverrrr :içelim:

güle güle cnm benim sanada hayırlı hafta sonları gülüm kendine iyi bak yorma kendini misafirler için yardım edenin olur sakın çekinme çağır istediğin kişiyi yardım için çünkü sen hamişsin alkisalkisalkis alkisalkisalkis

:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
evet yırttın amaaaaann çokmu cadı oldum ne
ne zman çıkıcan tatlım geç olmuyomu

evet hayatım çıkıcam şimdi,babu çıkıyorum diyince farkettim saati bendee..
patronda çıktı,6 yı beklememe gerek yok.

Hadi çıkıyorum o zaman,öpüyorum sizi çokk
haftasonu fırsat bulursam girerim
İyi haftasonları şekerler
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

evet aynen dün bende yaptım knorr hazır çorba nasıl dedim güzel dedi hazır mı dedi evet dedim. bunları yapmak çok zaman alıcı benimde zamanım olmadığına göre yapmam imkansız dedim.

dimi ne güzel çeşit çeşit
keşke söylemeseydin ay yaptım deseydinkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben bazen diyorum benimkine kahretsin yaa bişeyide beceremesem becerikli karın var vesselamm.
kendi kendime şişiyom işte aradasempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

evet hayatım çıkıcam şimdi,babu çıkıyorum diyince farkettim saati bendee..
patronda çıktı,6 yı beklememe gerek yok.

Hadi çıkıyorum o zaman,öpüyorum sizi çokk
haftasonu fırsat bulursam girerim
İyi haftasonları şekerler
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bkliyrz haftasonu canımmm sende dinlen bol bol
öptüm kocamannopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

amaa amaaaa ben cok korkuyorum hayatımın geri kalanını şişko gecirmek istemiyorum...napsam ki...yaaa aksamları sürekli annem kayınvalidem derken yiyorum bol boll...offff kızlar kızın bana iki günde geldi iştahım durmam lazımmm....sositososito

benimki halen yok, aç yaşıyorum aç...

bende çok aldım değişik değişik hazır çorba ama gerçekten güzel oluyo tadıı ben ilkden katıyağ koyuyorum çok az sonra çorbayı az bişey kavuruyorum süper leziz oluyo tadı farklı oluyo opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

benimki halen yok, aç yaşıyorum aç...

ölmessin merak etme :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: 3 ay önmli değilmiş cnm vitaminin yeterli bide süt iç akşam yatarken dammmaaammm sempatiksalakcinni Şeniz canan resmin varsa bakabilermiyizz sengözlerimebaksanab

bende çok aldım değişik değişik hazır çorba ama gerçekten güzel oluyo tadıı ben ilkden katıyağ koyuyorum çok az sonra çorbayı az bişey kavuruyorum süper leziz oluyo tadı farklı oluyo opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

oda iyiymiş bak ben denemedim öylekaydirigubbakcemile5

Back
X