Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Ben varım canım..olur olur,ben akşamları yapıyorum genelde,sabah idrarıyla yapmayın diyor çünkü..birde 4 saat öncesinden idrarını tutucan yapmican ve çok sıvı tüketmeyeceksin.
pozitif çıktığında 24-36 saat içinde yumurtlayacağını gösteriyor,eh o dönemde durmak yok habire habire :))

oooo banucum yaa nerelerdesin sen özlettin kendini vallahi,nasılsın canım?

sabah 10 dan sonra olur diyo içeriğinde yada akşam eve gidince yapıp hemen çalışma mı yapayım pozitif çıkınca

Sağol bitanem aminn inan çok canım sıkkın vede çok sıkıldım ben bu işten artık her ay her ay bekle birde üstüne benden sonra evlenen arkadaşlar bile doğurdu kıskançlık değil bu allahım hepsinin sağlıklı olmasını nasip etsin ama canımda sıkılmıyor değil hani

insan ne kadarda takmıyorum etkilenmiyorum desede hep bir yanı buruk kalıyor bu dediğin gibi kıskançlık değil asla sadece istek anne olma arzusu

kızlar ben geldimmm doktor baktı şuan görünmüyo gebelik dedi kan tahlili istemedi ben istedim ne gerek var dedi doktor bana bende köye gidicem dedim giiiiiiittttttt dedi kaç gün kalcan dedi 23 gün dedim 23 günden sonra gel dedi anlamadım ben şimdi yaaa bide dediki kendini gebe gibi hisset dedi yürüyüş yap dedi bişeyler bişeyler offffff yaa yanlış doktora denk geldim neyse beklerim 6 gün beklemişim alsanaalsanasmile

kızlar ben geldimmm doktor baktı şuan görünmüyo gebelik dedi kan tahlili istemedi ben istedim ne gerek var dedi doktor bana bende köye gidicem dedim giiiiiiittttttt dedi kaç gün kalcan dedi 23 gün dedim 23 günden sonra gel dedi anlamadım ben şimdi yaaa bide dediki kendini gebe gibi hisset dedi yürüyüş yap dedi bişeyler bişeyler offffff yaa yanlış doktora denk geldim neyse beklerim 6 gün beklemişim alsanaalsanasmile

allah allah bu doktorlarda bi garipleşti ya insan tetkiklerini yaptırır gebelik yoksa bile neden adet olmadığın konusunda araştırır şimdi kendini hamile gibi hissedecen sonra hamile olmadığın ortaya çıkacak o zamanki hayal kırıklığı ne olacak

allah allah bu doktorlarda bi garipleşti ya insan tetkiklerini yaptırır gebelik yoksa bile neden adet olmadığın konusunda araştırır şimdi kendini hamile gibi hissedecen sonra hamile olmadığın ortaya çıkacak o zamanki hayal kırıklığı ne olacak

aynen ya gittiğime pişman oldum gelirkende gebelik testi aldım silik bile çıkmadı demekki yok boşver ya takmıyorum artık varsa vardır yoksa yoktur :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

öyle sacmalık mı olurmuşşş...baaska bi doktora gitsene canım sen...kendini gebe gibi hisset ne demek ya...alt tarafı bi kan tahlili yapcaklar ilginç vallaa...:oklava:

ya kubi doktora bakma sen. Git kan testin,i yaptır.23 gün gebeymişsin gibi dikakt edicen umutlanıcan ya gebe değilsen buseferde hayallerin yıkılcak daha çok üzülcen. Arkadaşım bence git testini yaptır net sonucu bil. Ona göre hareket edersin..nasıl doktorsa hiç yardımcı olmamış. Bişi dememiş ya.

huzurum kalmadııı dırınt dırınt fanii dünyadaaaa dırırnt yapıştı canıma bu kara gebelik sevdaaa bilsen uzaklardaaaa dırın dırın kimler ağlıyor sositososito sositososito sositososito

ben yine gideyim sağlık ocağına ozaman kafam karıştı ama yaaa eşimle gitsem bu sefer bebiş varsa süpriz mafolcak ne yapım yaaa kafamçokkarıştı

kubi civarınızda özel polikinlik falan yokmu.. bizim burda 15 tl ye kan testini yaptırabiliyosun. hemde doktorun keyfini beklemeden. ben adetim gecikince 3. günü gidip gebelik testi yaptıracaktım demiştim. parayı verince direk yapıyolar valla:D:D

kubi civarınızda özel polikinlik falan yokmu.. bizim burda 15 tl ye kan testini yaptırabiliyosun. hemde doktorun keyfini beklemeden. ben adetim gecikince 3. günü gidip gebelik testi yaptıracaktım demiştim. parayı verince direk yapıyolar valla:D:D

malesef cnm en yakın sağlık ocağı sonra devlet hastanesi bana ters doktor gelmiş muayene olmak için bi kız geldi o doktor kan aldırmaya izin vermiyo dedi doktor yanlış oldu neyse bide bana köye git öle gel diyoo ayyy çıldırcam yaaa sempatiksalakcinni

az önce idrar testi yaptım çıkmadı demekki yok kızlar ümitlenmeye gerek yok olurum yarın bir gün mafoldumben

Back
X