- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
allahım sen ne verirsen hayırlısını ver yarabbim
amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn :Saruboceq: hamişler dua edin sizin dualarınız geriş çevrilmez opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allahım sen ne verirsen hayırlısını ver yarabbim
ben iyiyim canımm...bebiş de iyidir umarımm....a.s
bu haftanın bitmesini iple cekiyorum cumartesi tatile gidecegim canım bayram sonuna kadar olmayacagım....kaydirigubbakcemile2
ama ama tamamda benim diğer okudğum forumlarda çok mucizelere şahit oldum. doğduğu ana kadar hiçbişey belli olmuyomuş. inan bak. hatta daha bikaç gün önce bi okudum tavşan damaklı falan diyordu dr. kadın doğumu yapar yapmaz onu soruyor dudakları ağzı nasıl tavşan mı diye hayır diyorlardı hemen bakıp nasıl ağlıyordu ben bile ağlamaklı olmuştum. allahtan başkası bilemez canım yaaa. inşallah sorunsuz doğar bebiş.
ben iyiyim canımm...bebiş de iyidir umarımm....a.s
bu haftanın bitmesini iple cekiyorum cumartesi tatile gidecegim canım bayram sonuna kadar olmayacagım....kaydirigubbakcemile2
ooohhh ne güzel..tadını çıkar canım..zaten çok çalıştın bide gebelik gelince ...sana çok iyi gelecekdir bu tatil..
selam kızlar ben geldimm
selam kızlar ben geldimm
vaaaaaaaay perininkızı nasıl güzel iftar sofrası hazırlamışsın öyle ellerine sağlık kıs. süper vallacokacimcoook
vaaaaaaaay perininkızı nasıl güzel iftar sofrası hazırlamışsın öyle ellerine sağlık kıs. süper vallacokacimcoook
hoşgeldin fıstıkkk:1hug:
vealeykümselam hoş geldinizzzzzz opuyorumnanaktan alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Allah hepimize güzel günlerde mutlulukla sağlıkla huzurla büyüteceğimiz hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
babu+, darkangellove58+, karats+, KUBI+, minikkuzucum+, Nimett07, perininkizi
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Allah hepimize güzel günlerde mutlulukla sağlıkla huzurla büyüteceğimiz hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: