Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

babu+, darkangellove58+, karats+, KUBI+, minikkuzucum+, Nimett07, perininkizi
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ben iyiyim canımm...bebiş de iyidir umarımm....a.s
bu haftanın bitmesini iple cekiyorum cumartesi tatile gidecegim canım bayram sonuna kadar olmayacagım....kaydirigubbakcemile2

ooohhh ne güzel..tadını çıkar canım..zaten çok çalıştın bide gebelik gelince ...sana çok iyi gelecekdir bu tatil..

ama ama tamamda benim diğer okudğum forumlarda çok mucizelere şahit oldum. doğduğu ana kadar hiçbişey belli olmuyomuş. inan bak. hatta daha bikaç gün önce bi okudum tavşan damaklı falan diyordu dr. kadın doğumu yapar yapmaz onu soruyor dudakları ağzı nasıl tavşan mı diye hayır diyorlardı hemen bakıp nasıl ağlıyordu ben bile ağlamaklı olmuştum. allahtan başkası bilemez canım yaaa. inşallah sorunsuz doğar bebiş.

evet canım ben de öyle söyledim arkadasa...doğduğu an belli olur her sey...teknoloji, tıp ilerledikçe daha çok pimpirikli oluyoruz...bi yandan çok iyiymiş gbi geliyo bu kadar ayrıntılı bilgi sahibi olmak, bi yandan da annemlerin zamanına özeniyorum..

ben iyiyim canımm...bebiş de iyidir umarımm....a.s
bu haftanın bitmesini iple cekiyorum cumartesi tatile gidecegim canım bayram sonuna kadar olmayacagım....kaydirigubbakcemile2

dikkat et cnm kendine şimdiden hayırlı tatiller

vaaaaaaaay perininkızı nasıl güzel iftar sofrası hazırlamışsın öyle ellerine sağlık kıs. süper vallacokacimcoook

Allah hepimize güzel günlerde mutlulukla sağlıkla huzurla büyüteceğimiz hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Allah hepimize güzel günlerde mutlulukla sağlıkla huzurla büyüteceğimiz hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

aminnnnnnnnnnnnnnn ezanlar okunuyo 41 kere aminnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:

Back
X