Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

evet ya aynen. sanki çok güzel isimlerde. kendilerinin demeleri lazım demode bunlar modern bişiler koyalım diye. sultanınki ne iyi valla.

ama bizimkinde baskıda var annesi kızkardeşleri falan hemen ismi koydular zaten ben daha hamileyim derdemez sanki onlara düştü ay allahım ya aklıma geldikçe sinirleniyorum beni bebeğimden soğutacaklar tövbe tövbe

kızlar ben çıktım seviyorum hepiniziii
hayırlı iftarlar herkeseeeeeee
şimdi çıkıyorum geceleri giriyorum akşama kadar yattığımdan geceleride kukuma kuşu gibi oturuyorum:1closedeyes:
hadi görüşrz bye
Allaha emanet olun bebişlerimmopuyorumnanaktan

şimdi çıkıyorum geceleri giriyorum akşama kadar yattığımdan geceleride kukuma kuşu gibi oturuyorum:1closedeyes:
hadi görüşrz bye

tamam canım sanada hayırlı iftarlar kendine cici davran görüşürüz bye

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
darkangellove58, babu+, hperi+, impaladeniz+, karats+, KUBI+, makca+

ama bizimkinde baskıda var annesi kızkardeşleri falan hemen ismi koydular zaten ben daha hamileyim derdemez sanki onlara düştü ay allahım ya aklıma geldikçe sinirleniyorum beni bebeğimden soğutacaklar tövbe tövbe
hatta kayınvalidemin eşimin bana kız ismini sen koy diye söz verdiğinden haberi yok ikide bir bana kız olursa şevval ne güzel olur felan diyodu geldiğinde bende duymamazlıktan geldim. eşim bana söz verdi bi kere rüyasında görür o şevvali. ne saçma şeyler ya sanki bebek onların karnında taşıyacak olan o sancıyı çekip doğuracakolan onlar.

kız olursa azra rana aybüke sueda müberra hümeyra ceren daha çok var ama bunlar bazıları erkek olursada aral utku kaan göktuğ batuhan doruk bunlara bayılıyorum kaydirigubbakcemile3

eğer kız olursa sırf onlara gıcıklığımdan annemin adının kısaltılmışını koycam ama kimseye sölemiyorum şu anda cinsiyet bi belli olsun herkes şok olacak.

neyse kızlar ben çıktım görüşürüz sonraaa sempatiksalakcinni

ay kızlar yaaa bende geçenlerde o kadr güzel bi rüya gördümkiii
yeşillikler içindeydim gözümün alabildği yeşillik gölgedeyim karşımda ırmak akıyo güldür güldür tertemiz su öyle mutluydumki uyandğmda uzun zamandır böyle rüya görmemiştimopuyorumnanaktan

hayırdır inşallah ne güzel

evet canım aynen çocuk için olunca zor gün aşırı daha iyi olur diye bazen her gün off
biz bunu işi kışa bırakalım şimdikileride zevkine :))yapalım

:)) keşke,beynime hükmedebilsem.anneme dedim dün çalışıyoruz biz bu aralar zamanı diye,kızdı oda bırak hesap kitap yapmayı kafanıza göre takılın ondan olmuyo zaten diye söylenmeye.
E nasıl yapmayalım ki şanslı günler sonuçta ister istemez hesaplıyorsun..

:oklava::oklava: onlara ne ya sinir oluyorum bu durumlara...

hadi görüşrz bye

Hadi bye canım görüşürüz...

iğrenç bişey bu yaaa. bende poyraz efe yiğit bu tarz bişi istiyordum. ama neymiş adetmiş hayaliymiş erkek olursa mutlaka selahattin olacakmış. bende selahattin efe olsun bari dedim. onlar olmadığı zaman direk efe derim napim. ama kız olursa sen koy dedi. o yüzden öyle çok istiyorum ki kız olmasını. onları ailecek morartmayı töbe töbe.süprizzzzz

Sağlıklı olsun canım inşallah,Allah gönlüne göre versin kız olur inşallah..
baktınmı çin takvimi ne diyor?

valla kızlar benim bu isim konusunda çook katıyım..ama siz yanına istediğiniz ismi koyun çocuk sizin zahmetini siz çekiyosunuz o kadarda taviz vermeyin sizinde dediğiniz olsun kardeşimde kaynanısınn ismini koydular kardeşimde nisa koydu züleyha nisa
onlar züleyha diyo biz nisa diyoruz...

baktım handancım kız. umarım öyledir. aramızda kalsın kaydirigubbakcemile3 benim annemin adı asuman. bende kız olursa asu duru veya asu ceren asu derin asu deren bu tarz bi isim düşünüyorum. hayırlısı artık allahtan bekleyip göreceğiz.

valla kızlar benim bu isim konusunda çook katıyım..ama siz yanına istediğiniz ismi koyun çocuk sizin zahmetini siz çekiyosunuz o kadarda taviz vermeyin sizinde dediğiniz olsun kardeşimde kaynanısınn ismini koydular kardeşimde nisa koydu züleyha nisa
onlar züleyha diyo biz nisa diyoruz...

katılıyorum sana canım,biraz ağırlık koymak gerek,ama bazı insanlarda çok inatçı laf geçiremiyorsunki.
iş erkekte bitiyor eğer ailesi zorluyorsa höt diyecek olan erkek..biz anne babası olarak karar vereceğiz diyecek..adamları kandırmak lazım..

sevgicim ve denizcim yazdıklarınızı okudum şimdi çok sinirlendim ben de ya....kime ne 9 ay cocugu siz tasıyın sonra gelsinler ismi bu olacak desinler:kızgın: kim ne derse desin (ki bence buna eşiniz de dahil) o yavrulara nasıl hitap edeceğinizi belirlemek en doğal hakkınız...sakın kabullenmeyin kızlar...elinizden geldigince direnin...eşlerinizi ikna etmek zor olmasa gerek...en azından iki isimli olsun orta yolu bulmuş olurusnuz ikinizin de istediği olur...benim kayınpederim benim ismimi koyarsanız kızarım size dedi..cok anlayışlılar saolsunlar...

katılıyorum sana canım,biraz ağırlık koymak gerek,ama bazı insanlarda çok inatçı laf geçiremiyorsunki.
iş erkekte bitiyor eğer ailesi zorluyorsa höt diyecek olan erkek..biz anne babası olarak karar vereceğiz diyecek..adamları kandırmak lazım..
daha ailesi bişey demeden benim adam biz tanışır tanışmaz söyledi. en büyük hayallerinden biriymiş babasının adını koymakakannehir

baktım handancım kız. umarım öyledir. aramızda kalsın kaydirigubbakcemile3 benim annemin adı asuman. bende kız olursa asu duru veya asu ceren asu derin asu deren bu tarz bi isim düşünüyorum. hayırlısı artık allahtan bekleyip göreceğiz.

kaydirigubbakcemile3 harika bir fikir,inşallah canım
asu ceren güzelmiş

daha ailesi bişey demeden benim adam biz tanışır tanışmaz söyledi. en büyük hayallerinden biriymiş babasının adını koymakakannehir

canım eşin bu kadar kafaya koyduysa en iyi yol iki isim sanırım...ama sen baska eşin baska hitap ederse o da olmaz...sen ne yap et kocanı vazgecir bu sevdadana.s

sevgicim ve denizcim yazdıklarınızı okudum şimdi çok sinirlendim ben de ya....kime ne 9 ay cocugu siz tasıyın sonra gelsinler ismi bu olacak desinler:kızgın: kim ne derse desin (ki bence buna eşiniz de dahil) o yavrulara nasıl hitap edeceğinizi belirlemek en doğal hakkınız...sakın kabullenmeyin kızlar...elinizden geldigince direnin...eşlerinizi ikna etmek zor olmasa gerek...en azından iki isimli olsun orta yolu bulmuş olurusnuz ikinizin de istediği olur...benim kayınpederim benim ismimi koyarsanız kızarım size dedi..cok anlayışlılar saolsunlar...

bak ne güzel anlayışlı insanın hali birbaşka oluyor canım ama bana denk gelmiyorki böylesi neyse artık bi o güne gelelim bakalım hayırlısıylada

Back
X