Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kzılar ovulasyon testim belirginleşti yumurtluyorum kaydirigubbakcemile3

ay hamıle gibi sevidnirk oldum valla yumurtladığını görmesi hoş bişey kaydirigubbakcemile3

11 . günüm bugün bal tarçın için tşk ederim sanırım faydası oldu
hele yakının oda ii geldi bence opuyorumnanaktan

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
evet değilmi ne komik bende pozitifi görünce sevindirik oluyorum,ama buda güzel birşey en azından yumurtluyoruz çok şükür..
iş şimdi nazlı yarini kovalamaya kaldı kaydirigubbakcemile
bencede btç süper bir karışım,inşalla vesile olacak bizlere

çok üzgünüm handan
bu ay hep akıntım oldu az önce baktım baya yoğunlaşmış 2-3gün öncesine kadr umursamadım geçmi yumurtladım acaba die ama yok adetime 2gün var öyle bişi olmamaz iltihap başladı tekrar ben bitirene kadar neler çektim:sinifsinif:
ne fitiller kullandım ama bu ay tekrar başladı işteeeeeeemafoldumben

kızlar adetim bittikten sonra hemen maydonoz süt buharını yapıcam kökten halledicem bunu bu seferalsanaalsanasmile

çok üzgünüm handan
bu ay hep akıntım oldu az önce baktım baya yoğunlaşmış 2-3gün öncesine kadr umursamadım geçmi yumurtladım acaba die ama yok adetime 2gün var öyle bişi olmamaz iltihap başladı tekrar ben bitirene kadar neler çektim:sinifsinif:

canım yaa doktora gitmeden hemen paniğe kapılmasana,ne malum hamileykende akıntı oluyormuş..
diyelimki iltihap oldu o zaman hemen soğan suyuna başlarsın,hiç denedinmi?
bence denemeye değer.çok etkiliymiş..
ama rahatsız edici bir akıntın varsa doktora git bence..

çok üzgünüm handan

sende soğan kürümü uygulasan acaba canım ya etkili olablir iltihaba

canım yaa doktora gitmeden hemen paniğe kapılmasana,ne malum hamileykende akıntı oluyormuş..
diyelimki iltihap oldu o zaman hemen soğan suyuna başlarsın,hiç denedinmi?
bence denemeye değer.çok etkiliymiş..
ama rahatsız edici bir akıntın varsa doktora git bence..

yok ay öyle çok fazla değildi bugüne kadar o yüzden umursamadım daha az önce farkettiğm çoğaldığını
hamileyken akıntı olmaması gerektiğini duymuştum oluyomuymuşohaoldumsmile
aman hiç heveslenemem bu ay adet olduğumdada üzülmem zaten olmadığını biliyorum
maydonoz süt buharını biliyomusun buhara oturucam ama soğan suyumu yapsam öncebilmiyorumkismile

kızlar maydonoz süt buharında tereddütlerim var buhara oturuyosunya yumurtalarıma zarar verirmi acaba yaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

sen ne yaptın canım sende 6gün geciktin hala yokmu bi belirti

canım ilgilendiğiniçin teşekkür ederim. bugün 7. günüm . hala tık yok. kasık ağrılarım var. 5 gün sonra tekrar idrar testi yapıcam. kimisinde en az 10 gün gecikince çıkıyomuş.. sonra yine negatif çıkarsa ya doktora gdiicem yada adet söktürücü içip adetimi getriticem. doktor sitesinden doktora sordum: KORUNMAYI BIRAKTIĞIN İLK ZAMANLAR ADET DÜZENSİZLİĞİ OLUR DEDİ..benimde hep düzenliydi adetim. bu 2 aydır korunmayı bıraktık.gecikmeler başladı.. canım seninde ilk korunmasız zamanlarında adet düzensizliğin olmuşmuydu???

canım ilgilendiğiniçin teşekkür ederim. bugün 7. günüm . hala tık yok. kasık ağrılarım var. 5 gün sonra tekrar idrar testi yapıcam. kimisinde en az 10 gün gecikince çıkıyomuş.. sonra yine negatif çıkarsa ya doktora gdiicem yada adet söktürücü içip adetimi getriticem. doktor sitesinden doktora sordum: KORUNMAYI BIRAKTIĞIN İLK ZAMANLAR ADET DÜZENSİZLİĞİ OLUR DEDİ..benimde hep düzenliydi adetim. bu 2 aydır korunmayı bıraktık.gecikmeler başladı.. canım seninde ilk korunmasız zamanlarında adet düzensizliğin olmuşmuydu???

kan testi neden yaptırmıyosun canım ben 4aylık evliyim ve hiç korunmadım
ama duymuştum 3-4ay sonra düzene girdiğini ve 3-4ay hamilelik olmamasıda normalmişa.s

Back
X