Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

slm arkadaşlar geldim temizliğimi yaptım şimdide yemeğimi yapıyorum:) çok hamaratıım:))

nereye kayboldun demin..
eh canım çok normal,artık doğum yaklaştıkça ağırlaşman çabuk yorulman bunlar doğal..boşver işi gücü yat dinlen yürüyüş yap yavaş yavaş,kimse niye yapmadın demez..günlük şeyleri yap gerisini boşver..
keyfinde yok bu aralar o yüzden daha da halsiz hissediyosun kendini

cnm ya bi topikte yorum yapmıştık ta haksız yere bi arkadaşım banlandı işine gelen banlanıyo işine gelen banlanmıyo haksız da olsa valla sinir oldum adaletli olsunlar ............

cnm zaten bu gün yatıyorum sadece yemek yapıcam mesajı yazarken bile işkence çekiyorum grp mi olucam ne .....boshayallersmile

gece telefonumu kurup yattım. sabah eşim aşkım saat kaç diyordu uyandığımda saate bakayım dedim ama bakamadım. telefonumun şarjı bitmiş kapanmış. sıçrayarak kalktım odaya koştum saate baktım 09:30 du. içeri koştum eşime söyledim. hemen kalktı giyindi dükkanı açmaya gitti. bende oturdum kahvaltı yaptım. güya bu sabah 09:00 da sağlık ocağına gidip aşımı vurunacaktım. aslında cuma gitmem gerekiyordu perşembe sandım gidemedim, bu sabah uyuyakaldım gidemedim. kendimi o kadar suçlu hissediyorum ki, keyfim yok hiç sabahtan beri, işte ben böyle sorumsuz bir anneyim:sinifsinif:

cnm üzülme aşıyı gününde vurulmak çok ta önemli değil merak etme hafta sonuna denk geliyo veya bi sebepten dolayı gidemesen bile erteleniyo cnm yarın gidersin diğer gün gidersin sorun olmz hatta hasta isen veya düşük tehliken varsa aşı aylarca bile ertelenebiliyo üzülme ....

slm arkadaşlar geldim temizliğimi yaptım şimdide yemeğimi yapıyorum:) çok hamaratıım:))
selam hoşgeldin ohh ellerine sağlık..

cnm ya bi topikte yorum yapmıştık ta haksız yere bi arkadaşım banlandı işine gelen banlanıyo işine gelen banlanmıyo haksız da olsa valla sinir oldum adaletli olsunlar ............

cnm zaten bu gün yatıyorum sadece yemek yapıcam mesajı yazarken bile işkence çekiyorum grp mi olucam ne .....boshayallersmile

ayy Allah korusun dikkat et kendine yat dinlen bol bol canım..

cnm üzülme aşıyı gününde vurulmak çok ta önemli değil merak etme hafta sonuna denk geliyo veya bi sebepten dolayı gidemesen bile erteleniyo cnm yarın gidersin diğer gün gidersin sorun olmz hatta hasta isen veya düşük tehliken varsa aşı aylarca bile ertelenebiliyo üzülme ....
sağol canım. yarın sabah kısmet olursa yine uyuyakalmazsam annemle ve kuaförümle devlet hastanesine gidicez. kuaför ne alaka demeyin. yıllardır hem arkadaşım hem kuaförümdü onunda hanımı yeni doğum yaptı. hemde normal doğum. aylarca özel hast. gidiyorlar sezaryen için gün alıyorlar 1 hafta önce falan kızın suyu geliyor dr. u arıyorlar ben gelemem şimdi başınızın çaresine bakın diyor bunlarda devlet hast. gidip orda normal doğum yapıyor hanımı. orada çok iyi bağlantılar kurduğum kişiler var dedi hem onlarla tanıştırırım hem aklında kalan bütün soruları sorarsın dedi. normal doğum konusunda çok profesyonel olduklarını falan söyledi. inşallah yarın sabah oraya çarşamba sabah sağlıkocağına öğleden sonra dr.a bu hafta çok hareketli geçecek gibi bakalım. hayırlısı artık.

sağol canım. yarın sabah kısmet olursa yine uyuyakalmazsam annemle ve kuaförümle devlet hastanesine gidicez. kuaför ne alaka demeyin. yıllardır hem arkadaşım hem kuaförümdü onunda hanımı yeni doğum yaptı. hemde normal doğum. aylarca özel hast. gidiyorlar sezaryen için gün alıyorlar 1 hafta önce falan kızın suyu geliyor dr. u arıyorlar ben gelemem şimdi başınızın çaresine bakın diyor bunlarda devlet hast. gidip orda normal doğum yapıyor hanımı. orada çok iyi bağlantılar kurduğum kişiler var dedi hem onlarla tanıştırırım hem aklında kalan bütün soruları sorarsın dedi. normal doğum konusunda çok profesyonel olduklarını falan söyledi. inşallah yarın sabah oraya çarşamba sabah sağlıkocağına öğleden sonra dr.a bu hafta çok hareketli geçecek gibi bakalım. hayırlısı artık.

bencede bilgi al deneyimli nede olsa ayrıca hastanede tanıdık oldumu iyi oluyo

sen nasılsın handan cım dktr aradın mı ne dedi 2 ci aşılama için 1 ay beliycekmisin hemen yeniden başlıycakmısınız ....

aradım canım bugün 4 te gidecekmiş muayenehaneye 1 saat sonra aricam tekrar cepten aramak istemedim ..bu ay yapmicam canım ,bir dahaki reglimde inşallah bir terslik olmazsa...

edaaaa nerdesin bak kalabalık bugün kaçırıyosunn

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
hperi, AskMelegi, babu+, betus19, darkangellove58+, impaladeniz+, karats+, n__a__z
:nazar:

Son düzenleme:
Back
X