• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

günaydınn cnm benimmmmm

nasılsın tuğbacım geçmiş olsun cnm dktr gitmişsin .......

banucum cnm dktr kontrolün iyi geçmiş meleğin iyiymiş cnm çok sevindim inşallah doğuma kadar herşey böyle güzel gider rabbim gönlünüze göre versin tatlım..
cnm inşş böbreğindeki sorunda en kısa zamanda bi bakmışız geçmiştir zaten çok küçük bi srun cnm hakkında hayırlısı...

bayram telaşı işte dünde giremedim bgn gözümü açar açmaz size geldim:) buarada hastalanmamışsın sende bnmd geçikti bn saba h test yaptım ikinci çizgi açık renk çıktı ama tam koyu diil acaba ne demek oluyoo??sen yaptınmı cnmm

yaşasın bir hamilemiz var :)) çok büyük ihtimalle pozitif yoncacım, kan testi yaptır ;)

günaydın kızlarrrrrr.kk mızın rengi yerine gelmiş.

doktor geliyrm.belim o kadar kötüki yürüyemiyrmmm.doktor filim çekti yrn çıkıcak.
beline çok yüklenmişsin.kaldıramamış dedii.

günyadın canım, dikkat et kendine biraz, operasyonun etkileri henüz geçmez, hemen yüklenme kendine bu kadar.

hoş buldım çiğdemim nasılsın cnm??

günaydın canım :) kan testi istiyorum hemen :D

olsun canım aralıkta güzel haberlerini alırız inş hayırlısıylaaa...

inşallah edoşum :)

günaydın güzel hatunlarrr...

günaydııınnn :)

nasılsın gülcüm?

canım netten bak silik çizgi pozitif demekkk :))
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :))
hemen kan testi yaptırrr...

ay işallah cnmm yaa yrn sabah eşimle teste giderim ama bnm bütün adet şikayetlerin war karnım ağrıyo göğüslerim acıyo sanki adet olcam halaa şoktayım

ay işallah cnmm yaa yrn sabah eşimle teste giderim ama bnm bütün adet şikayetlerin war karnım ağrıyo göğüslerim acıyo sanki adet olcam halaa şoktayım

canım zaten adet belirtileri hamilelik belirtileriyle hemen hemen aynıı...

günaydın tatlımm kk bakımdaydı açılmış nihayett..
bebişinin iyi olmasına çok sevindimm maşallah büyümüş miniğimiz :nazar:
senin durumuna gelince canım endişelenme dualarımın seninle allahın izniyle ilerlemez inş sana da sıkıntı yaratmazz..
şeker yüklemende normal çıkar inş..

benim günüm geçeli 4 gün oldu bakalımm hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inşş..

handanı da merak ediyorum inş güzel sonuçlarla döner bizee..
inşallah tatlımmm...hadi bakalım senden de güzel haberler bekliyoruzzzz...sen de sevindirirsin bizi inşallahhh...
amin canım benim :) ama ben kasımı es geçtim, aralıkta artık inşallah. hayırlısı hepimiz için.

bebişin iyi olmasına ve kontrolün detaylı ve güzel geçmesine çok sevindim babucum. aman ilacını düzgün al da enfeksiyon kapmasın. dilerim genişleme olmaz da müdaheleye gerek kalmaz babucum, dularım seninle. herşey yolunda gitsin :)

selam naz hoşgeldin :)

saol canım inşallah yolunda gider her sey...sen nasılsınn keyfin yerinde mi?

bayram telaşı işte dünde giremedim bgn gözümü açar açmaz size geldim:) buarada hastalanmamışsın sende bnmd geçikti bn saba h test yaptım ikinci çizgi açık renk çıktı ama tam koyu diil acaba ne demek oluyoo??sen yaptınmı cnmm
canım günaydın cok güzel bir haber bu benim de silik cıkmıstı:))))) hadi hayırlısı bir an önce git kan testi yaptırrr:))
günaydın banucumm...bebişin iyi olmasına çok sevindim...inşallah sağlıklıda kucağınıza almayı nasıp eder allahım...
sende bu rahatsızlıgıda madem hamişlerde görülen bi durum.aşarsın sıkma canını tadını çıkar bebişinn sağlığınn..
saol canımmm inşallahhh...sen nasılsınn???
günaydın kızlarrrrrr.kk mızın rengi yerine gelmiş.

doktor geliyrm.belim o kadar kötüki yürüyemiyrmmm.doktor filim çekti yrn çıkıcak.
beline çok yüklenmişsin.kaldıramamış dedii.
günaydın canımmm dikkat et kendineee...

nasılsın tuğbacım geçmiş olsun cnm dktr gitmişsin .......

banucum cnm dktr kontrolün iyi geçmiş meleğin iyiymiş cnm çok sevindim inşallah doğuma kadar herşey böyle güzel gider rabbim gönlünüze göre versin tatlım..
cnm inşş böbreğindeki sorunda en kısa zamanda bi bakmışız geçmiştir zaten çok küçük bi srun cnm hakkında hayırlısı...

tesekkürler canımmm hakkımızda hayırlısı...canım ya bu bpd fl ac ölçümleri var ya kafa karın cevresi kemik ölçümü falan onların her biri farklı cıkıyo sende de öyle miydi sonlara dogru birbirine yaklasıyo mu degerler?

canım zaten adet belirtileri hamilelik belirtileriyle hemen hemen aynıı...

evet canım edacımm haklı belirtiler aynı...sen git yaptır testi bence esine de sürpriz yaparsın aksam inşallah kan testi de pozitif cıkar..

inşallah tatlımmm...hadi bakalım senden de güzel haberler bekliyoruzzzz...sen de sevindirirsin bizi inşallahhh...

bilmiyorum ki canım belirtilerim var ama güvenemiyorumm..
hayırlısı bakalımm artıkk..

saol banucm çok salaklaştım inan silik çıktı ya sewinemedim kanda belli olacak .))))

ayyyyyyy yrnı beklicem artık kanda bellii olacak cnmm sen ne zmn yapıcan testi hadii sende gzl hbr wer edam yaa

canım ben de perşembe yaptırmayı düşünüyorumm...
ama kafam çok karışıkkk bakalımm artık hayırlısı..

kızlar kan tsti aç tok farkediyomu ki bn tokum çnküü

Back
X