çok sağol canım, bugün daha iyi, dün uzunca bi süre basamadım o yüzden ayağımı uzatıp yattım :) ama şimdi iyiyim.
geçmiş olsun cnm sevindim iyi olduğuna:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sağol canım, bugün daha iyi, dün uzunca bi süre basamadım o yüzden ayağımı uzatıp yattım :) ama şimdi iyiyim.
saol banucm çok salaklaştım inan silik çıktı ya sewinemedim kanda belli olacak .))))
cnmm ya bn kan testi yaptırmadan emin olamıcam yrn sabah gidicem cnmm genede çook sağool gülcümm:))
kızlar kan tsti aç tok farkediyomu ki bn tokum çnküü
canım negatifte yanılma payı varmıs ama pozitifte pek yanılma payı olmuyormus kistin yoksa tabii..
bence sen bir an önce kan testi yaptır ama çok büyük ihtimal hamilesin :))
kistmii ne kisti kıs bnde geçen ay wardı ya ama hastalığımla atmıştım yaaa gene olmuşsaaa
anladım cnm ...
hadi bakalım hakkında hayırlısı inşallah meleğin mucizen içindedir cnm...
inşallah tatlımmm...hadi bakalım senden de güzel haberler bekliyoruzzzz...sen de sevindirirsin bizi inşallahhh...
bilmiyorum ki canım belirtilerim var ama güvenemiyorumm..
hayırlısı bakalımm artıkk..
hayırlısı tatlımmm umarım olumlu sonuc alırsın ama nolursa olsun umudumuzu kaybetmeden calısmalra devam:')
inşallah tatlımmm...hadi bakalım senden de güzel haberler bekliyoruzzzz...sen de sevindirirsin bizi inşallahhh...
saol canım inşallah yolunda gider her sey...sen nasılsınn keyfin yerinde mi?[/B][/COLOR]
canım günaydın cok güzel bir haber bu benim de silik cıkmıstı:))))) hadi hayırlısı bir an önce git kan testi yaptırrr:))
saol canımmm inşallahhh...sen nasılsınn???
günaydın canımmm dikkat et kendineee...
tesekkürler canımmm hakkımızda hayırlısı...canım ya bu bpd fl ac ölçümleri var ya kafa karın cevresi kemik ölçümü falan onların her biri farklı cıkıyo sende de öyle miydi sonlara dogru birbirine yaklasıyo mu degerler?
kisti olan kadınlarda pozitif çıkabiliyor..
ama sen bence hemen kan testi yaptır bence hamilesinnn :))
hayırlısı tatlımmm umarım olumlu sonuc alırsın ama nolursa olsun umudumuzu kaybetmeden calısmalra devam:')
canım değilsem bile zamanı değilmiş derim kısmet artıkk...
herşeyin hayırlısı..
canımtekrar günaydın diğer selamımı görmedin sanırım..yada yazdın ben görmedim :)))
sen bugün yaptırsan şu kan işinide bizde sende sevinsen olmazmı :))
canımtekrar günaydın diğer selamımı görmedin sanırım..yada yazdın ben görmedim :)))
sen bugün yaptırsan şu kan işinide bizde sende sevinsen olmazmı :))
cnm görmedim herhalde yaptırmayı düşünüyorum cnmm bnde bzm ewin karşıda bi dal merkezimi ne war ora yaparmı acepp ??