• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

maşallah canım bebişine. bizimde kontrole 1 haftamız falan kaldı. bakalım neler yapacak bizimki:)) sorma araba işi içinde şimdiden kafam karışık. çift yönlü istiyorum orası kesin de bi sürü marka model var. önümüzdeki ayda araba sıkıntımız olacak. seninki nasıl bişey neye dikkat etmek gerek alırken? mesela ben önü tek tekerlekli olsun diyorum eşim onun kullanışlı olacağını sanmıyorum diyor. 1.500 civari travel sistemler var hayatta o parayı veripte araba alamam ne bu mercedes mi alıyoruz diyor:))

canım önü kesinlikle cift teker olsun en öenmli seylerden biri o denge acısından cok gerekli cift teker...ben chicco nun travel setini aldım acma kapaması cok kolay ona dikkat ettim secerken...ben de çift yönlü istiyodum ama ana kucagı yerleştirilirken sana dönük konabiliyo o yüzden tek yönlü aldım...zaten ilk bi kaç ay seni görmesi gerekiyomus bebegin sonrasında etrafı incelemek istedigi için dısarı dogru durması gerekliymiş...ana kucagını da zaten ilk zamanlarda kullanıyosun ve sana dönük koydugun için cift yöne gerek kalmıyo...ama yine de sen bilrsin tatlım...cok pahalı arablar var cidden ama o kadarına gerek yok bence bizim aldıgımız modeli bulup linkini vereyim sana canım...benim cok içime sindi ama en iyisi hepsini deneyip öyle almak sen de gidip baktıgında kararını verirsin kolayca hiç merak etme...

odasını düzenleyene kadar duramam ay çatlarım ocak gibi hazır etcez odasını da :)) hem şimdiden almazsam o kadar kıyafeti nereye koyarım. belisin denizci bebek odasını beğendik onu alcaz büyüyen beşikli.

eee hem beşik hemde park yatak mı alacaksın??

eee hem beşik hemde park yatak mı alacaksın??

kıs odasını alcam onun beşiği olacak zaten. ama o beşik çok büyük yatak odama sığmıyor. o yüzden ya sepet beşik ya park yatak alacam yanımda durması için 6-8 ay falan.

odasını düzenleyene kadar duramam ay çatlarım ocak gibi hazır etcez odasını da :)) hem şimdiden almazsam o kadar kıyafeti nereye koyarım. belisin denizci bebek odasını beğendik onu alcaz büyüyen beşikli.

cok sirin bi takım canımm güle güle kullansın efecik inşallahh..

kıs odasını alcam onun beşiği olacak zaten. ama o beşik çok büyük yatak odama sığmıyor. o yüzden ya sepet beşik ya park yatak alacam yanımda durması için 6-8 ay falan.

yanına sepet beşik daha güzel oluyorr...
ben öyle düşünüyorum kısmet olursaa..

selam herkese :) çok yoruldum, dışarıdan geliyorum, bi sizi göreyim dedim, duşa gireceğim şimdi :)

haberler iyidir umarım, duştan sonra geçmişi okurum :)

çok güzel. bebişin güle güle binsin gezsin :)) ama ben benimkinin bu kadar da vereceğini zannetmiyorum. yan tarafta bebek mağazası var bikaç ay önce bakmıştık. kraft falan vardı oto koltuğuyla yani ana kucağıyla set 300-500 arasıydı. bunlardan birini alırım öyle milyarlar veremem demişti. çok cimri benimki yaaa :)

canım biz de peşin vercez bak diye diye 550'ye aldık, saglam pazarlıkla istedigin fiyata indirebilrsin merak etme:)) hepsi aasagı yukarı aynı özellikteler canım ben de kraftın travel setini alcaktım aslında ama onun acılıp kapanma sekli zor geldi chicconunki daha kolay eşin de arabaları eline alıp incelediginde en kullanıslısını sececektir fiyatına bakmadan...bizimki kendisi secti bu modeli:))

selam herkese :) çok yoruldum, dışarıdan geliyorum, bi sizi göreyim dedim, duşa gireceğim şimdi :)

haberler iyidir umarım, duştan sonra geçmişi okurum :)

hoşgeldin canımmm...ben cıkmıs olurum sen geldiginde sanırım yarın görüşürüz artıkkk mujkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

canım biz de peşin vercez bak diye diye 550'ye aldık, saglam pazarlıkla istedigin fiyata indirebilrsin merak etme:)) hepsi aasagı yukarı aynı özellikteler canım ben de kraftın travel setini alcaktım aslında ama onun acılıp kapanma sekli zor geldi chicconunki daha kolay eşin de arabaları eline alıp incelediginde en kullanıslısını sececektir fiyatına bakmadan...bizimki kendisi secti bu modeli:))

inşallah dediğin gibi olur. renk konusunda da aslında bende kırmızı alsam kardeşi falan olursa da kullanır diyorum birde diyorum yok ben mavi alayım o zamana kadar kim öle kim kala kimbilir daha neler çıkar diyorum. yani içimden geçen aslında mavi. ama ikinci çocuğu düşünene kırmızı daha mantıklı.

Back
X