Belis Denizci Mdf Lake Standart Bebek Odası Takımı (Yatak ve Orjinal Uyku Seti HEDİYE!!!) | | Bebefix.com!!!)
ay bunları bende çook seviyorum
evet bu bende buna bayıldım. hem benim gibi denize denizci bebek odası daha güsel olmas mı:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belis Denizci Mdf Lake Standart Bebek Odası Takımı (Yatak ve Orjinal Uyku Seti HEDİYE!!!) | | Bebefix.com!!!)
ay bunları bende çook seviyorum
maşallah canım bebişine. bizimde kontrole 1 haftamız falan kaldı. bakalım neler yapacak bizimki:)) sorma araba işi içinde şimdiden kafam karışık. çift yönlü istiyorum orası kesin de bi sürü marka model var. önümüzdeki ayda araba sıkıntımız olacak. seninki nasıl bişey neye dikkat etmek gerek alırken? mesela ben önü tek tekerlekli olsun diyorum eşim onun kullanışlı olacağını sanmıyorum diyor. 1.500 civari travel sistemler var hayatta o parayı veripte araba alamam ne bu mercedes mi alıyoruz diyor:))
odasını düzenleyene kadar duramam ay çatlarım ocak gibi hazır etcez odasını da :)) hem şimdiden almazsam o kadar kıyafeti nereye koyarım. belisin denizci bebek odasını beğendik onu alcaz büyüyen beşikli.
evet bu bende buna bayıldım. hem benim gibi denize denizci bebek odası daha güsel olmas mı:))
Hepsiburada.com : Chicco Ct 0.2 Duo Travel Puset (Fuego) | Anne / Bebek / Ãocuk
denizcim bizim araba bundan
eee hem beşik hemde park yatak mı alacaksın??
odasını düzenleyene kadar duramam ay çatlarım ocak gibi hazır etcez odasını da :)) hem şimdiden almazsam o kadar kıyafeti nereye koyarım. belisin denizci bebek odasını beğendik onu alcaz büyüyen beşikli.
kesinlikle denizim yakışırrr....
ayrıca bizede yakışır demiiiii![]()
güle güle kallanın canım...çook güzelmiş...
beğendim tuşuna bastım say![]()
Hepsiburada.com : Chicco Ct 0.2 Duo Travel Puset (Fuego) | Anne / Bebek / Ãocuk
Hepsiburada.com : Chicco Ct 0.2 Duo Travel Puset (Fuego) | Anne / Bebek / Çocuk
fıstıkım sana herşey yakışır.
kıs odasını alcam onun beşiği olacak zaten. ama o beşik çok büyük yatak odama sığmıyor. o yüzden ya sepet beşik ya park yatak alacam yanımda durması için 6-8 ay falan.
:))))) ilahi sultannncıkkkk daha iyileri sizlerin olsun inşallaahhh....
çok güzel. bebişin güle güle binsin gezsin :)) ama ben benimkinin bu kadar da vereceğini zannetmiyorum. yan tarafta bebek mağazası var bikaç ay önce bakmıştık. kraft falan vardı oto koltuğuyla yani ana kucağıyla set 300-500 arasıydı. bunlardan birini alırım öyle milyarlar veremem demişti. çok cimri benimki yaaa :)
güle güle kullansın bebişinn :))
aynı böyle kırmızı mı aldın rensine bayıldım :))
selam herkese :) çok yoruldum, dışarıdan geliyorum, bi sizi göreyim dedim, duşa gireceğim şimdi :)
haberler iyidir umarım, duştan sonra geçmişi okurum :)
canım biz de peşin vercez bak diye diye 550'ye aldık, saglam pazarlıkla istedigin fiyata indirebilrsin merak etme:)) hepsi aasagı yukarı aynı özellikteler canım ben de kraftın travel setini alcaktım aslında ama onun acılıp kapanma sekli zor geldi chicconunki daha kolay eşin de arabaları eline alıp incelediginde en kullanıslısını sececektir fiyatına bakmadan...bizimki kendisi secti bu modeli:))