• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

evt canım başıma gelmedi daha bu durum ama hamiş kalan arkadaşların
yazdığı bch böyle yüksekdi....
:)))

ay deli olcam szinde ölemi kızlar eskiden bi sayfa geri derdim snr ileri derdim okurdum şimdi göremiyom yazılarıı

slm kızlar ben geldim......

naz cnm hayırlı uğurlu olsun inşallah sağ salim kucağına aldığın günleride görürsün cnm ya rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhh.......

ay ağlıcam şimdi yaaa eşimde yatıyo ona da syleyemedim emin olmadan inannamıyorum şoktayım şuannnn gül değerim 445.1 sen de sle doğrumu yaa

ay deli olcam szinde ölemi kızlar eskiden bi sayfa geri derdim snr ileri derdim okurdum şimdi göremiyom yazılarıı

canım arada oluyor kk yı kapa aç istersen...
bu arada en son adetini ne zaman gördün canımmm??

evt canım başıma gelmedi daha bu durum ama hamiş kalan arkadaşların
yazdığı bch böyle yüksekdi....
:)))

cnmmm Allahım sanada isteyen herkesede nasip etsin işlhhh ama bn halaa inanamıyorum yaaa

ay ağlıcam şimdi yaaa eşimde yatıyo ona da syleyemedim emin olmadan inannamıyorum şoktayım şuannnn gül değerim 445.1 sen de sle doğrumu yaa

canım değerin gayet güzel bir değer hamilesinnnnnnn...
ben daha önce hamile kaldım değerden anlıyorum şekerrr...

ağla tatlım ağla tadını çıkar bu güzel haberin hatta eşini uyandır söyle ben olsam dayanamazdım :))
cnm inanamıycaksın daha bi kaç gün ultrasonda gördüğün zaman ancak inanıcaksın hele birde içinde hareket etmeye başlayınca asıl o zaman anlıyosun nasıl bi duygu olduğunu bebeğini.....cnm doğru sevin rahat rahat hamilesin cnm değerin gayet iyi dedim ya zaten 5 ten yukarısı pozitif cnm seninki artık büyümeye bile başlamış artık değerin hergün 2 katına artıcak hayırlı uğurlu olsun cnm korkma meleğin seninle gönlünce sevin .......

kızlarrr haydi halaya bir hamilemiz varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :46:

:64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:

hoş geldin gülümmmm.
canını hiç sıkma canm benm o doktr..ifadelerine ne bakıyon ozaman doğurtsalardı ..
hem kendi doktr da olumlu konuşmuş..az kaldı sık dişini...
veeeeeeeee olumlu düşün lütfen bi şeyi 40 defa dersen olurmuş allah korusun..
güzel düşün güzel olsun:78:

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hepinizi çok sewiyorum iiki warsınız eşimi kaldırcam bn dayanamıyom yrn gelirim gene çok öp hepinizi:3::3:

hoş geldin gülümmmm.
canını hiç sıkma canm benm o doktr..ifadelerine ne bakıyon ozaman doğurtsalardı ..
hem kendi doktr da olumlu konuşmuş..az kaldı sık dişini...
veeeeeeeee olumlu düşün lütfen bi şeyi 40 defa dersen olurmuş allah korusun..
güzel düşün güzel olsun:78:

hoşbulduk bebemmm...cnm bilmiyorum ya iyi düşünmekten başka yapıcak bişey yok ama işte bu günki o anı unutamıyorum hala şokunu atlatamadım beynim uyuşmuş durumda şu an hakkımızda hayırlısı cnm sizin gibi güzel yürekli arkadaşlarımın da dualarıyla atlatıcaz inşallah hepinizden Allah razı olsun kızlar desteğiniz için ....

Back
X