Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

sağol kuşum teşekkür ederim :7:
bu arada ben de döllenme dönemindeyim, yumurtam bu ara çatladı eğer çatladıysa :9: peki çay içmemin bi sakıncası var mı benim de bu dönemde acaba? zararlı mıymış çay?
gerçi ben akşamları içmiyorum ama gündüz vakti öğlene kadar 3 fincan falan içiyorum :53:

canım gebelikte dr lar çayı çok önermiyorrr...
ben korunmayı bıraktıgımdan beri azaltmaya çalısıyorumm...
ama ne kadar çabalasamda içiyorum yani kendimi tutamıyorumm...
ama hamile kaldıgımda daha da azaltacagıma inanıyorumm...
zaten ikilemde bir dönemdeyim o yüzden içmemeye çalısıyorum çarşambaya kadar :9: :9: :9:

canım gebelikte dr lar çayı çok önermiyorrr...
ben korunmayı bıraktıgımdan beri azaltmaya çalısıyorumm...
ama ne kadar çabalasamda içiyorum yani kendimi tutamıyorumm...
ama hamile kaldıgımda daha da azaltacagıma inanıyorumm...
zaten ikilemde bir dönemdeyim o yüzden içmemeye çalısıyorum çarşambaya kadar :9: :9: :9:

hımm teşekkür ederim edoşum, ben de şöyle bi link buldum sen söyledikten sonra, haklıymışsın çok.
dikkat etmek lazım, sen çarşambayı bekle sana çay yerine sıcak çikolata yapalım o zaman :9:

Gebelikte (Hamilelikte) Kahve Çay Kola Soda Gazoz Kolalı İçecekler light Diet Cola.e-gebelik.net

hımm teşekkür ederim edoşum, ben de şöyle bi link buldum sen söyledikten sonra, haklıymışsın çok.
dikkat etmek lazım, sen çarşambayı bekle sana çay yerine sıcak çikolata yapalım o zaman :9:

Gebelikte (Hamilelikte) Kahve Çay Kola Soda Gazoz Kolalı İçecekler light Diet Cola.e-gebelik.net

evet canım ilk gebeliğimden biliyorum dr dikkat etmemi söylemiştii...
ayyy sen de tam damarımdan vuruyorsun kuzucummm asla hayır demem :))

sevgi ve babu da geç kaldııı...

babu 8 de falan gelirdii...

yogunlar heraldeee...

günaydın eda çiğdem ve mutlukız :48::48:

sevgi ve banu geç geliyolar bu aralar ben onlardan önce geliyom bayramdan verii:4::))

hımmm evetttt dinle bakalım neler anlatacakkk...
senin için ön bilgi olurrr...

ben rahim filmi çektireceğim dönemde gitmiştim onun kliniğine, konuşmuştuk, biraz pahalı gelmişti bize kendisi :)) ben dinledim, ama size söyleyene kadar bitti program :9:

bende kanal d de migreni anlatıyo onu izliyom :78:

ben de oraya geçiyorum şimdi kuşum :29:

Back
X