- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın arkadaşlar bende geldim nasılsınız bugun
ayıptır söylemesi, şantiyenin yemeklerinden sıkıldık da bugün eşime yemek yapıyorum![]()
ikinizde yenisiniz hoşgeldiniz aramızaaa![]()
günaydın sen de hoşgeldin aramıza![]()
kızlar benım bugun adet tarıhım ama daha hasta olmadım gerçi bende pko var tam tarıhlerım bellı olmuyor ama bakalım nolcak
kızlar benım bugun adet tarıhım ama daha hasta olmadım gerçi bende pko var tam tarıhlerım bellı olmuyor ama bakalım nolcak
pko'nun tedavisi var diye biliyorum ben, bununla ilgili bişeyler yapıyor musun ecrin?
hayırlısı bakalım canım ...umudu kaybetmek yok demii akşam konuştuk
benimde bugün günüm...![]()
melabaaa kızlar. laboratuvardan geliyorum. şeker yükleme testi yapıldı. akşam 22:00 den beri hiçbişey yiyip içmedim. sabah 9 da kan verdim. şerbet gibi bişey içirdiler. 10 da tekrar kan verdim. geldim şimdi dükkana kahvaltı yapıyorum. sonuçlar saat 13:00 te belli olacakmış. müge anlıda ki cinayet nasıl çözüldü ama seyredeniniz oldu mu? uyuz oldum çocuğu canlı canlı dereye atmış öküz töbe töbe.
evet var canım 2kez yumurtlama takıbı yapıldı ama yumurtlayamadım 2,de klomen kullandım ama yumurtlama olmadı iğneye gececektık ama bıraktım şimdilik tedaviyi çünkü eşimde varıkosel cıktı amelıyat oldu 3ay oluyor amelıyta olalı doktoru düzelme var dedı ama morfolojı hala %0 bizde yükseltmeye calısıyoz varıkosel amelıyatından 6ay sonra düzelme oluyormus bizim 3ay gitti 3ay daha bekleyecez ama ben bu ay adet olursam eger ovulasyon testı kullanmaya başlayacam bellımı olur belkı hamıle kalırım
melabaaa kızlar. laboratuvardan geliyorum. şeker yükleme testi yapıldı. akşam 22:00 den beri hiçbişey yiyip içmedim. sabah 9 da kan verdim. şerbet gibi bişey içirdiler. 10 da tekrar kan verdim. geldim şimdi dükkana kahvaltı yapıyorum. sonuçlar saat 13:00 te belli olacakmış. müge anlıda ki cinayet nasıl çözüldü ama seyredeniniz oldu mu? uyuz oldum çocuğu canlı canlı dereye atmış öküz töbe töbe.
günaydın denizim hoşgeldiin....sonucunda güzel çıkar inşallah..
ben izledim denizim zaten akşam haberlerde gösterdi önce çocuğu duyunca şok oldum:85:
millette vicdan merhamet yok düşünemüyorum yaa![]()
hımm, heçmiş olsun canım. tedavi sürecine başlamışsınız, umarım kısa sürede çözülür. ovulasyon testi yaparak ovulasyon günlerini bilmen işini kolaylaştıracaktır eminim. eşin için de çok geçmiş olsun, umarım ameliyattan sonra toparlaması gereken süre daha da kısa olur, hemen kavuşursunuz bebişinize :)
denizcim hoşgeldin, sonuçların çıkınca haberdar et :) umarım herşey yolundadır.
ben kanal d'ye bakıyordum, izleyemedim :/
banada yapmıslardı şeker yüklemsi pko oldugumu ögrenmeden once devlet hastanesinde yapmıslardı aynı şekilde ama bende bişey cıkmamıstı güya özele gitmiştim 2ay sonra falan pko oldugumu ögrenmıstım şimdi şeker direnci için glukofen kullanıyorum inş.sende bişey cıkmaz