Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

yok tatlımm gidemedikkk...
eşimde evdeydi fırsatım olmadı girmeyee...
bu aralar yogun çalışmadan dolayı birbirimizle ilgilenemedik...
evdeyken nete giremedim o yüzdenn..
şimdi maç seyrediyor girip bir bakayım dedim sizee...
cumaya kaldı yani off merak etmeye devam,neyse sabrın sonu selamettir,hayırlısıyla beklediğimize değecek inşallah
hadi hayırlısı cnm hakkında inşallah bu sefer gelir gönlündeki bebişin çok dua edicem ben de heycan var ama dediğin gibi fazla kaptırmıyorum kendimi :78: allaha bıraktım kendimi bir bildiği var :93:
amin canım inşallah hepimiz...
bencede rabbimin bir bildiği var hayırlısını nasip etsin inşallah

2.6 çıktı canımmm...
dr gec döllenme olabilir dedi...
1 hafta sonra tekrarla dedi..
yükselmişse devam edecek...
az yükselmişse kimyasal gebelikmiş adetle atacakmışımm...

cnm benim inşallah hamilesindir bence bekleme yaa ayy çok heycan yaptım şimdi ben bağırmak istiyorum :95::95::95:

edaa valla ben çatladımm ben cumaya kadar bekleyemem gelip seni götürücemmm:60::60::60::60:
ayy ben çok sabırsızımmmmm:65:

bacım ne yapayım eşim çok yogunnn...
yarın sabahta gidemiyoruz yoğunlarmışş...
cumaya kalıyor mecburr..
yoksa bizde çok sabırsızlanıyoruzz...
ama siirtte olmak elimizi ayagımızı bağlıyor maleseff..

bacım ne yapayım eşim çok yogunnn...
yarın sabahta gidemiyoruz yoğunlarmışş...
cumaya kalıyor mecburr..
yoksa bizde çok sabırsızlanıyoruzz...
ama siirtte olmak elimizi ayagımızı bağlıyor maleseff..

sende haklısın cnm allah yardımcın olur inşallah :38:

cumaya kaldı yani off merak etmeye devam,neyse sabrın sonu selamettir,hayırlısıyla beklediğimize değecek inşallah

cumaya kaldı ama eşim diyor ufak bir fırsatım olursa götürürüm diyorrr..
ama birazcık zor diyorrr..
hayırlısıyla inş..

neyse kızlar ben kaçar :87: :10: yine gelirim abovv bu topik çok heycanlı ben en iyisi bayılmadan kaçım :95::95::95: ayyy kızlar hadiii görüşürüz bu arada görümcem yine hamile 4 tane oldu ben bari çıkım küçüğe bakıyorum allaha emanet olun vede korunurken hamile kaldı :53:

cnm benim inşallah hamilesindir bence bekleme yaa ayy çok heycan yaptım şimdi ben bağırmak istiyorum :95::95::95:

canım inan bizde çok heyecanlıyızz...
ama eşim korkuyorda kimyasal gebeliktenn...
hayırlısı neyse o olsunnn...

canım inan bizde çok heyecanlıyızz...
ama eşim korkuyorda kimyasal gebeliktenn...
hayırlısı neyse o olsunnn...

tabiki öle cnm hakkında çok çok hayrılısı inşallah neyse ben kaçtım öptüm hepinizi :81:

neyse kızlar ben kaçar :87: :10: yine gelirim abovv bu topik çok heycanlı ben en iyisi bayılmadan kaçım :95::95::95: ayyy kızlar hadiii görüşürüz bu arada görümcem yine hamile 4 tane oldu ben bari çıkım küçüğe bakıyorum allaha emanet olun vede korunurken hamile kaldı :53:

anaaaaaaaaaaaaa çok erken dahaaa...
hayırlısı olsun canımmm...
yine gelll..habersiz bırakma bizi...

güle güle canm...

millet korunurken hamiş kalıyo biz kendimizi yırtalım yok anam..
hayırlısı olsun canım...

Back
X