günaydın kızlar
sabah giremedim eşimle dışarıda işlerimiz vardı yeni geldim,banyoya girmem lazım 12 buçukta doktora gidicem..
sizler nasılsınız??
günaydın handancımmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar
sabah giremedim eşimle dışarıda işlerimiz vardı yeni geldim,banyoya girmem lazım 12 buçukta doktora gidicem..
sizler nasılsınız??
evt kuzum bende öyle yapcam sanırım artık..
bugün geçti sabah 8-10 arası kan veriliyo burda..
günaydın kuşş kaçda kalktınızda sabah işleri halletiniz maşallah
haddi bakalım güzel haberlerle gelll![]()
hoşbuldum canımm,vallahi inşallah yoncacım,bakalım yukarıda yazdım ya yumurtalarım kendi çatlıyor olabilir bakalım :))hoşgeldin cnmm iyiyz bzler şükür sende gzl hbrler werirsen dr dönüşü daha ii olucaz
kuzumm teşekkür ederim inşallah,habire doktora gitmektende sıkıldım yaa,gitmekten değilde gidince yapılan şeyden :)))))günaydın handancımmmben iyiyim kendi adıma, doktorla randevun harika geçer inşallah, dualarım seninle, güle güle git, güle güle gel. bize güzel haberlerini getir inşallah
![]()
8 de kalktık kuşum :)) yakın yerdeydi mutfağa dolap almaya gittik..
ayy inşallah ama biliyomusunuz benim karnım ağrıyor ve akıntım başladı,sanırım benimkiler kendi kendine çatlamaya başladı..bakalım doktor ne dicek eğer kendileri çatladıysa yada çatlamak üzereyse aşılama yapmayabilir.neyse gidince öğrenicem..
8 de kalktık kuşum :)) yakın yerdeydi mutfağa dolap almaya gittik..
ayy inşallah ama biliyomusunuz benim karnım ağrıyor ve akıntım başladı,sanırım benimkiler kendi kendine çatlamaya başladı..bakalım doktor ne dicek eğer kendileri çatladıysa yada çatlamak üzereyse aşılama yapmayabilir.neyse gidince öğrenicem..
hoşbuldum canımm,vallahi inşallah yoncacım,bakalım yukarıda yazdım ya yumurtalarım kendi çatlıyor olabilir bakalım :))
kuzumm teşekkür ederim inşallah,habire doktora gitmektende sıkıldım yaa,gitmekten değilde gidince yapılan şeyden :)))))
saol canım yok bee balkonu mutfağa katınca masayı cam önüne koyduk eski masa yerindede boşluk kalınca bi dolap alalım dedik benim az dolabım vardı mutfakta sığmıyordum iyi olucak şimdi..hımm hayırlı olsun canım güle güle kullanın sanırım sen evi baştan inşaat ettirdin
sen deki benimkilerin kendi çatlamasına bakmayın siz verin takviyede benimkiler akıllansın
dualarımız sennle canm
orasıda öyle aslında haklısın evet :))hayırlısı olsun bitanem, akıntın başlayınca çatlama oluyor demek değil, çatlama 3-5 güne olacak demek sadece.
hadi bakalım, durumdan haberdar et, aklım sende :)
saol canımm hayırlısıhadi işlh çatır çatır çatlıyolardır cnmm dualarımız seninlee
Handan cnm hakında hayırlısı Allah yar ve yardımcın olsun cnm inşallah bu kez güzel haberi alıcaz cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm rabbim tüm isteyenlere hayırlı temiz soy ihsan eder inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar çifter çifter inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh .......aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
kızlaaar sustunuzzz
canım eşime yemek hazırlıyorum.
sana sormuştum ama görmedin galiba? test sonucunu aynı gün alabiliyor musun?
evet canm öğleden sonra![]()
ohh iyiymiş, hadi hayırlısı bakalım![]()
fırına poşetle tavuk atmıştım, poşet eriyip tavuğun üstüne yapıştı iyi mi![]()
Makyajın amacı güzelliğini göstermektir; ama çok makyajın amacı: Güzelliğini göstermek değil, yüzünü gizlemektir.