Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

canıım deniyom olmuyo boyutu büyük geliyoo..daha önce koymuştum o resmide silmişim pc den

yaaaa o kdr sohbet ediyoz bide yüzlerinizi görmek istedim edoşu görmüştüm ama szi görmedim handanıda mrk ediyorum çiğdem bn resim koymam dedi:( nese artık başka zmn

selam kızlarr.. sizi bir yoklayayım dedim..kpss sınavım pek iç açıcı geçmedi ,galiba deprosyandayım:9: hepinizi öpüyorum.. :16:

anaaaaa yapışmamsı lazım bnde hep yapıyom fırın torbası lullanmadınmı yenmez artık o çiğdem

aaa nie öyle oldukiii

hiç bilmiyorum ama galiba handan 'ın dediği oldu, daha önce kullandığım, bildiğim bişey halbuki, fırın poşeti eksik olmaz ki hiç mutfağımdan :/ attım zaten tavukları, eşim bişey olmaz dedi ama plastikle temas ettiler yüksek ısıda :( bu öğlen yemekhaneye talim ettik yine :D

fırını 200 derecenin üzerine getirdiysen poşet yapışıyor :))))

kızlar ben çıkıyorum hepinizi öptüm,bu arada doktor dönüşü pazara bide anneme uğrayacağım eve akşam üstü dönerim anca merak etmeyin beni...
:16: :16:

sanırım senin tesbit doğru, fırın dandik zaten, evdeki fırınım değil ki :D tabii ya, gelmedi hiç aklıma ama 200 dereceye ayarlamıştım. gerçi evdekinde olmuyor ama dediğim gibi bu dandik ya termostatı da dandiktir herhalde :)) neyse geçmiş oldu zaten artık.

canım iyi haberlerini bekliyorum 4 gözle :) öptüm.

selam kızlarr.. sizi bir yoklayayım dedim..kpss sınavım pek iç açıcı geçmedi ,galiba deprosyandayım:9: hepinizi öpüyorum.. :16:

depresyonda mısın :) yapma öyle, öpüyorum çok, uğra arada ;)

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

1. imjuli

:97: :97: :97:

kızlar madem kimse yok, ben kitap okuyacağım biraz.

yemeğim de boşa gitti zaten :/ görüşürüz gene gelirim ben akşama doğru.

kan tetsi yaptırsana bugün, yarın? eğer varsa kanda çıkar zaten kuşum?
o zaman eşin gitmeden iyi haberi paylaşmış olursun :emir_bebek: :nazar:

ohhh kebap :68: ben de birgün kendi işimi yapacağım kısmetse
insallah canımmm benimmm...
günaydın kızlar :16:
sabah giremedim eşimle dışarıda işlerimiz vardı yeni geldim,banyoya girmem lazım 12 buçukta doktora gidicem..
sizler nasılsınız??
handancımm allah yardımcın olsun iyi haberlerle gelirsin insallah canımmmm...

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

karats,imjuli+,

evet canım sen gözükmüyosun :91::91:

Back
X