Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar ben burdayım ...bir yandan da nakış yapıyom
kafamı çevirince kızları unuuttum dedim :83::83::83::83:

kızlar bnm çok fena başım tuttu ilaçda içemiyom brz uyumaya çalışayım öp tm ...

edoş testini cuma yenileyecek, sultancım hala beklemede, yarın sabah o da test yaptıracak :)
uçan kuş bildiriyor gibi oldu :D

ay ne çok konuşmuşsunuz yav. birazını okudum baktım bitecek gibi değil. anladığım kadarıyla sultandaki gelişme baş ağrısı ve eda cuma dr. a gidecek. kaçırdığım bişi var mı kızlar?

ay ne çok konuşmuşsunuz yav. birazını okudum baktım bitecek gibi değil. anladığım kadarıyla sultandaki gelişme baş ağrısı ve eda cuma dr. a gidecek. kaçırdığım bişi var mı kızlar?

yok :9:

handancım da bugün doktora gitti, yumurtalarına bakacak doktor, duruma göre cumartesi aşılaması var ;)

yok :9:

handancım da bugün doktora gitti, yumurtalarına bakacak doktor, duruma göre cumartesi aşılaması var ;)

bak onu kaçırmışım işte:1: ha birde dün senin yorumunu geçmişi okurken geçmişim geri de dönemedim. inşallah o konuda konuşur anlaşırız diycem ama zannetmiyorum. bu eşimden çok kayınvalidemin düşünüp anlayış göstermesi gereken bir konu bence. ama hayırlısı bakalım. daha çok zamanımız var.

hoşgeldin canım geçmiş olsun. şimdi nasılsın?

iyiyim canım. sende iyisin inşallah.

iyiyim bende. hastane için pijama baktım ama bulamadım istediğim gibi. ben size söyledim mi bilmiyorum da genelde hergün öğle yemeğinden sonra annemle yürüyüşe çıkıyorum o yüzden biraz geç giriyorum artık.

bak onu kaçırmışım işte:1: ha birde dün senin yorumunu geçmişi okurken geçmişim geri de dönemedim. inşallah o konuda konuşur anlaşırız diycem ama zannetmiyorum. bu eşimden çok kayınvalidemin düşünüp anlayış göstermesi gereken bir konu bence. ama hayırlısı bakalım. daha çok zamanımız var.

sen şimdiden takma kafana, zaman herşeyi hallleder inşallah :97: dediğin gibi daha çok var zaten :emir_bebek:
biraz kayınvaliden farkeder belki de düşüncesizlik ettiğini ne bileyim :86:

daha iyiyim canım sağol...:48::48:
öğlen kimse olmayınca bende yatağıma gömüldüm kitap okudum..

en güzelini yapmışsın. eskiden günde bir kitap bitirirdim. bıktım mı noldu anlamadım. son zamanlarda elime hangi kitabı alsam yarıda bırakıyorum.:68:

Back
X