Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

okudum sevgicim. kaplıca işinin yatmasına üzüldüm. ama benim geline yaramış ona sevindim. dünür kızın popişinin resmini kimseye gösterme haaa. daha okurken benim oğlan sinirlendi söyleyim yani. popişini yerim yazmış arkadaşlar. benim oğlan çok kıskandı:)) şaka bir yana maşallah bebişine. şeker testi sonucunda ikincisinin yüksek çıkmamasına sevindim. gerçekten zor bir olay. ben 50 lik olanda bile zorlandım yani. kollarım delik deşik oldu diye. ama düşük çıktı sevindim. 70-120 çıktı. dr. çok iyi dedi. senin hala göbüş çıkmadı mı bu arada, hani resim koyacaktın?

okudum sevgicim. kaplıca işinin yatmasına üzüldüm. ama benim geline yaramış ona sevindim. dünür kızın popişinin resmini kimseye gösterme haaa. daha okurken benim oğlan sinirlendi söyleyim yani. popişini yerim yazmış arkadaşlar. benim oğlan çok kıskandı:)) şaka bir yana maşallah bebişine. şeker testi sonucunda ikincisinin yüksek çıkmamasına sevindim. gerçekten zor bir olay. ben 50 lik olanda bile zorlandım yani. kollarım delik deşik oldu diye. ama düşük çıktı sevindim. 70-120 çıktı. dr. çok iyi dedi. senin hala göbüş çıkmadı mı bu arada, hani resim koyacaktın?

ay ay kıskanırmışta nişanlısını ay yerim ben o damadımı :9: :9: göbüşüm var canım çıktıda öyle çok değil bi fırsat bulamıyorumki çekeyimde koyayım göbeğimi

bayanlar gerçekten düşünce gücü çok önemli olumlu şeyler düşünün
çocuklar duymasını izliyorsanız görmüşsünüzdür ordada bundan bahsediliyordu
hatta haluk gece yarısı evren duy sesimi çocuk istiyorum diyordu :9:

iyiyiym kızlar seker tesi yaptırdım sabah sonucunu bilmiyorum ama teyzem gösterdi doktoruma bi sıkıntı yok demis..
sevgicim cok bakamadım gecmise bebis iyiymis ama gördüğüm kadarıyla masallh prensese kocaman olmuş..:nazar::nazar:

oooh çok sevindim. sanırım bununla birlikte hepimiz tüm testlerimizi bitirmiş oluyoruz. aşılarımızı da.

gecelik pijama aldınız mı kızlar?ay birde geçen mart annelerinde konuştuk. siz yoktunuz. ben şimdiden göremiyorum epilasyon olayını ne yapmayı düşünüyorsunuz siz yaa?

gecelik pijama aldınız mı kızlar?ay birde geçen mart annelerinde konuştuk. siz yoktunuz. ben şimdiden göremiyorum epilasyon olayını ne yapmayı düşünüyorsunuz siz yaa?

yok canım kendim için henüz birşeyler almadım daha bana sıra gelmedi :9: :9: şimdilik bi sorunum yokta epilasyonda karnım sonlara doğru büyüyünce nasıl olacak onu bende bilmiyorum

ben geldimmm kızlarrrrr...

malesef gebelik yok ama değerim yine aynı gibi 2.2 çıktı...
dr um yoktu muayne olamadımm...
ama yardımcısı bekleyin 1 saate gelir acilde dedi..
size söktürücü yazar dedi..
bende ben söktürücü kullanmak istemiyorum dedimm...
siz bilirsiniz dediii...
bende çıktım geldimmm...
edacımm hayırlısı böyleymis tatlımm yeni ay yeni umutlar demek moralimizi bozmak yokkkk:70:
tabi caım kaybetmek yok da aslında pek umudum yoktu olmadı kesin die
ama kırmızılar gelmeyince yinede bi umuttu ..eşim pzt gidiyo canm ocak
onhaftası gelcek inş.artık şubatta kaldı
bizim bu kadar ara vermelerimiz ilişkide düzensizlik oluyomuş..
yapcak bişey yok ağlasamda yırtsamda kendimi allahın bilceği iş sonuçta..
sultancımmm umudumuzu asla kaybetmiyoruzzz insallahh subat ayıı getirir bebisiniii sanaa :70:

evet sekerler atlattık testleri hayırlısıyla darısı doğumlarımza insallah...
denizcim ben pijama aldım iki takım doğumdan sonra evde giymek icin iki takımda çeyizimden hiç giymediğim gecelik ve sabahlık takımım var ama onlar cok şık gecelikler doğumdan sonra evde giyerim, hastane için sade bir şeyler alcam cok pahalı olmayan...
kızlar ben bi kilo daha almısım toplam aldığım kilo 7 oldu böylece:(( sizin nasıl gidiyo? benim cok mu acaba:ss

selam şekerler gelişmeleri aktarıyorum :))
2 tane yumurta var,daha doğrusu 2,5,bi tanesi çok minikmiş onu saymıyoruz :))
sağdaki 19 mm,soldaki 15 mm.Bu gece saat 1 de çatlatma iğnesini oluyorum.Cumartesi günüde öğlen 1 de aşılamam olacak..
Progesteron için kan aldılar herhalde değer düşükki aramadı beni doktor,eğer yüksek olsaydı yarın yapmamız gerekir demişti..
Neyse işte böyle herşey yolunda,hepinize teşekkür ederim dualarınız için.
Şimdi yemek yapmam lazım akşam fırsat bulunca girerim.
Öpüyorum sizi..

handanımm canımm yumoslar kocaman olmus ne güzell her şey yolunda gider hep böyle insallahhh dualarımız seninle tatlımmmm catır catır catlayınnn yumurtacıklarrrrrrrrrr:)))

evet sekerler atlattık testleri hayırlısıyla darısı doğumlarımza insallah...
denizcim ben pijama aldım iki takım doğumdan sonra evde giymek icin iki takımda çeyizimden hiç giymediğim gecelik ve sabahlık takımım var ama onlar cok şık gecelikler doğumdan sonra evde giyerim, hastane için sade bir şeyler alcam cok pahalı olmayan...
kızlar ben bi kilo daha almısım toplam aldığım kilo 7 oldu böylece:(( sizin nasıl gidiyo? benim cok mu acaba:ss

evet canım ya benimde düğünümde alınan takımlarım var hatta bi pijama takımım çok güzeldi kıyıpta giymemiştim onu hastaneye götürebilirim rengide grili kırmızılı iyi hatırlattın bak.Bende 5 kilo aldım canım toplamda ama 12 kiloya kadar bizim için normal yani son 3 ayımızdada 5 veya 6 kilo alırsak normal tamamlayacağız

ben bikaç gün önce ekim anneleriyle konuştum. ne götüreyim ne tarz götüreyim diye. bir pijama bir gecelik götür dediler. sakın iyi bişeylerini götürme kanaman oluyo batıyo biz pazardan aldıklarımızı götürdük iyi olanları eve gelince giydik dediler. ben bi tane iyisinden beğenmiştim eve gelince giymeye. eşim bana süpriz yapıp onu almış 2 gün önce onun resmini koyayım. bide gecelik alcaz ama çok iyi bişey almıcaz. benimde çeyizimden krem rengi taşlı falan çok güzel pijama gecelik takımlarım var ama onları gelince evde giyeceğim.

Son düzenleme:
bu eşimin süpris aldığı takım

Eklentiler

• $02122010832.webp
    $02122010832.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 18
Back
X