Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bana müsade herkese iyi akşamlar kendinize cici bakın görüşmek üzere
slm kızlar dün prgynl iğnemi vuruldum inş hayırlı sonyuçlar alırım inş isteyen herkesden :)
hı analdım canım adetin 2,günü başlıyoruz 14,güne kadar sabah akşam aç yiyoruz iyimiş dur bene deniyeyim
aaa görmedim canım hoşbulduk.Öncekinde evet olmuştu ağrım kolum kızarmıştı şişmişti bu sefer söyledim ağrın olursa kolonyayla sil bolca dedi hemşire
merhaba kızlar nasılsınız? ben iyiyim allaha şükür. burada tam bir bahar havası var. annemle hem yürüyüş yaptım hem gecelik baktım geldim. ama yine bulamadım istediğim gibi bişey. yarın da bakıp karar vercem artık. haftasonu hava soğuyacak diyorlar. hava soğursa bi daha böyle dükkan dükkan gezecek fırsat bulamam. bu arada benim dünür gelmiş. hoşgeldin dünürüm. tatil nasıl geçti, iyice dinlendin mi? benim gelin nasılmış?
iyiyiym kızlar seker tesi yaptırdım sabah sonucunu bilmiyorum ama teyzem gösterdi doktoruma bi sıkıntı yok demis..
sevgicim cok bakamadım gecmise bebis iyiymis ama gördüğüm kadarıyla masallh prensese kocaman olmuş..![]()
handanımm canımm yumoslar kocaman olmus ne güzell her şey yolunda gider hep böyle insallahhh dualarımız seninle tatlımmmm catır catır catlayınnn yumurtacıklarrrrrrrrrr:)))
bu eşimin süpris aldığı takım
kızllar merhaba isyerinde giremiyorum evdede eşimden fırastım olmadı bende bugün doktora gittim tüp bebek için başladık hayırlsıı bakalım yarından itibaren gonal f adlı iğneyi kullanacağım çarşamba tekrar gideceğim bakalım edamm snei gördüm canım günün geçmiş ama hamiş değilmişsin kızmet böyleymiş handan canım sen ikinci kezmi aşılama yaptırıyorsun hadi hayırlısı sevgicim seninde şekerin düzelmiş çok iiyi olmuş tatilde yatmış ama bebeğine ciciler almısın iyi olmuş hepinizi çok özledim inşallah ara aras gireceğim hoşçaçakalın.....
kızllar merhaba isyerinde giremiyorum evdede eşimden fırastım olmadı bende bugün doktora gittim tüp bebek için başladık hayırlsıı bakalım yarından itibaren gonal f adlı iğneyi kullanacağım çarşamba tekrar gideceğim bakalım edamm snei gördüm canım günün geçmiş ama hamiş değilmişsin kızmet böyleymiş handan canım sen ikinci kezmi aşılama yaptırıyorsun hadi hayırlısı sevgicim seninde şekerin düzelmiş çok iiyi olmuş tatilde yatmış ama bebeğine ciciler almısın iyi olmuş hepinizi çok özledim inşallah ara aras gireceğim hoşçaçakalın.....
canım hoşgeldinnn...
uzun zamandır görüşemiyorduk seninlee...
tüp bebek tedavisine başlamışsın umarım hayırlı ve güzel sonuclar alırsın inş..
evet canım adetim geçti ama hala adet olamadım...
hamilelikte yokkk..
bakalım hayırlısı artıkk...
bu eşimin süpris aldığı takım
nasılsın canım dün neler yaptın kayınvalidenle?günaydın cnmmm![]()
günaydın hoşgeldin canımgünaydın arkadaşlarr
handan kuş bugün ççok güzel geçerde hayırlısıyla bebeğin sennle olmaya başlar inşa...
her zamanki gibi dualarımız seninle..![]()