Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kıslar merhaba ben yürüyüş yaptım geldim. şükür gecelik işini de hallettim. handancım hayırlı olur bu kez inşallah. umarım herşey yolunda gider. tubişim aslında her gün giriyorum da denk gelemiyoruz heralde.

güle güle kullan denizcimmm....

bu arada hamilelerimiz aldıklarınızın resimlerini koysalarda bizde görsekkk :17:

Babaanne torununu ziyarete gider. Torunu giyinmeye üşendiği için kapıyı çıplak olarak açar.
Babaanne: Bu ne hal kızım üstüne niye bir şey giymedin deyince
Torunu : babannecim görmüyormusun üstümde aşkın elbisesi var der.
Torunun bu cevabı babannenin hoşuna gider..
Eve gidince babanne de kocasına kapıyı çıplak olarak açar kocası :
Karıcım bu ne hal diye sorunca
babaannede : görmüyormusun hayatım Üstümde aşkın elbisesi var der.
Kocası biraz durakladıktan sonra
cevap verir : Keşke ütüleseydin

:9: :9:

ayyy çok güldümm yaaaaaa :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9:

hoşgeldin canım iyi yaptın..
iyiyim dinleniyorum,ilk 10 gün önemliymiş aşılama topiğinde söylediler fazla yormamak gerekiyormuş.Bende fazla kafaya takmamakla beraber yinede kendimi günlük işler dışında yormamaya karar verdim :) yürüşte yapmayacağım..
yok ilaç vermedi doktor,gerek yok dedi sordum bende..

aman iyi dinlen, hiçbişey yapma handancım, uzat bacaklarını yat hatta 18ine kadar :29:

slm kızlar nasılsınız?
size bi bakiim dedim :31::31:

Gül'cüm hoşgeldin, ben iyiyim kendi adıma, reglim yaklaştıkça yine geriye sayıyorum çok umutlu değilim aynı anda tüp bebek merkezi de araştırıyorum, bende haberler böyle :) senin de iyi olmana sevindim. çok öpüyorum canım :16:

çiğdeminde ya elektriği ya interneti kesildi galiba

evet galiba yoksa çıkmazdı çiğdem hem yanlızmışşş...neyse belki birazdan gelir inşş....

yaa kızlar kusura bakmayın, size yazıp cevapla butonuna bastıktan hemen sonra geldi eşim, aniden çıkmak zorunda kaldım :17: haber de veremedim, kusura bakmayın lütfen :78: :78: :78:

eşimle bütün gün alış veriş yaptık..:12:hava çook güzeldiii
pzt sabaha karşı gitcek :14:

şimdiden allah kavuştursun sultancım, allah sana sabır ona güç versin inşallah. sık dişini birascık daha, öperim seni çok :29: :70:

iyiym canım ben de :) seni görünce uğradım, birazdan çıkacağım yemeğe :)
öğleden sonra şehre inesim var, çok sıkıldım gene burda :9:

iyiym canım ben de :) seni görünce uğradım, birazdan çıkacağım yemeğe :)
öğleden sonra şehre inesim var, çok sıkıldım gene burda :9:

iyi yapmışsın canımmm...
valla bende burda çok sıkıldımm eşim olsa bir yerlere kaçardıkta tekim maleseff...
bende can sıkıntısından yemeğimi yaptımm...
senin imkanın varsa in gez dolaş canımmm...

iyi yapmışsın canımmm...
valla bende burda çok sıkıldımm eşim olsa bir yerlere kaçardıkta tekim maleseff...
bende can sıkıntısından yemeğimi yaptımm...
senin imkanın varsa in gez dolaş canımmm...

daha önce de söylediğim gibi belki de burası senin bulunduğun yerden daha sıkıcıdır bilemiyorum hiç :25: gideceğim yer sadece bir market, onun harici bir sosyal yaşam yok maalesef . ocakta ankarada olacağım için gün sayıyorum artık :1:

malzemesini alıp geleceğim de senin tiramisuyu yapacağım yarın :56:

daha önce de söylediğim gibi belki de burası senin bulunduğun yerden daha sıkıcıdır bilemiyorum hiç :25: gideceğim yer sadece bir market, onun harici bir sosyal yaşam yok maalesef . ocakta ankarada olacağım için gün sayıyorum artık :1:

malzemesini alıp geleceğim de senin tiramisuyu yapacağım yarın :56:

canım burda da sadece market varr...
bir alışveriş merkezi bile yok malesefff...
ama bol bol inek varr :1: :1:

bende ist gideceğim günü iple çekiyorumm...
insanın büyüdüğü yer gibi yokk...

ohh yap bakalımmm...
ben bu akşam bir misafir almayı düşünüyorum eşimden haber bekliyorum eğer görevi yoksa yemeğe misafir alıcam...
tatlı olarak tiremisu düşünüyorum ama daha karar veremedim cnmm...

yurt dışında yaşayanlarr hep yalnızlıktan ve sosyal yaşantının olmamasından şikayetçi.bi arkadaşım var italyada 24saat evde öyle bir bunalım geçiriyorkii anlatamam.ama türkiyedekiler yurt dışındakileri çok rahat bi eli yağda bi eli balda zannedioo.işin iç yüzünü gören yok

Back
X