- 8 Mayıs 2010
- 14.286
- 330
- 413
- 38
eda sizinki mecburi görev değilmi??kaç yıl orda kalaaksınız
evet canım şark görevi...
burası 3 yıll...
1.5 yıldır burdayım 1.5 yıl kaldı...
yarıladım yanii...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eda sizinki mecburi görev değilmi??kaç yıl orda kalaaksınız
yurt dışında yaşayanlarr hep yalnızlıktan ve sosyal yaşantının olmamasından şikayetçi.bi arkadaşım var italyada 24saat evde öyle bir bunalım geçiriyorkii anlatamam.ama türkiyedekiler yurt dışındakileri çok rahat bi eli yağda bi eli balda zannedioo.işin iç yüzünü gören yok
canım burda da sadece market varr...
bir alışveriş merkezi bile yok malesefff...
ama bol bol inek varr![]()
bende ist gideceğim günü iple çekiyorumm...
insanın büyüdüğü yer gibi yokk...
ohh yap bakalımmm...
ben bu akşam bir misafir almayı düşünüyorum eşimden haber bekliyorum eğer görevi yoksa yemeğe misafir alıcam...
tatlı olarak tiremisu düşünüyorum ama daha karar veremedim cnmm...
yurt dışında yaşayanlarr hep yalnızlıktan ve sosyal yaşantının olmamasından şikayetçi.bi arkadaşım var italyada 24saat evde öyle bir bunalım geçiriyorkii anlatamam.ama türkiyedekiler yurt dışındakileri çok rahat bi eli yağda bi eli balda zannedioo.işin iç yüzünü gören yok
canım bence o gittiğin ülkeye göre değişiyorr...
eğer gezmeyi seven ve maddi durumu el veren arkadaşlar çok güzel geziyorr...
çiğdemcim benim teyzemin oğluda yurtdışındaa...
dur facesine bakayım hangi ülkee...
pek farkımız yok anlaşılanben unuttum alışveriş merkezi neydi acaba :)) bakkaldan az büyük marketler var işte, hepsi o :)
yapayım da sana yazacağım nasıl olduğunu, tarif için teşekkür ederim yeniden çok
kızlar ben çıkıyorum şimdi, öpüldünüz çok
valla bu bulunduğun yere göre değişiyor tugbacım.
ben daha önce Qatar'da ve Ürdün'de bulundum, inan oraların yakınından bile geçmez burası sosyal yaşam anlamında, çok ama çok zayıf
içlerinde en çok Amman'ı özlüyorum. ben kendi adıma yalnızlık ve bunalım çekmem, sosyalleşir ve de keşfederim :) ama burda gerçekten hiçbişey yok![]()
ben bundan önceki gittiğim ülkelerde hiç yalnızlık ve sıkıntı çekmedim, ülkenin imkanları varsa herşeyi yapabiliyorsun. üstelik özell,ikle Katar'da, Türkiye'den çok çok ucuza burda asla hayal bile edemeyeceğim şeyleri yapabiliyordum.
Sadece Libya biraz değişik bir ülke. Ama onu da lkeşfetmeye çalışıyorum ben, yoksa bunalıma girmek çok kolay, tadını çıkartmayı bilmek lazım![]()
yasin okudum cnm hepimiz için onun için sohbetinize katılamadımmm.
grşrzz çiğdemmmm
selam şekerler iyi pazarlar nasılsınız??
tşk ederim canım allah kabul etsinn...
benimde en üst komsumun kızı oldu onun mevlüdü vardı cuma günü...
oraya gittim..kuran okunurken hepimiz için ve tüm isteyenler için dua ettim..
umarım allah kabul ederr çok bekletmez isteyenlerii..
hoşbuldum cicim iyiyim bende biraz geç uyandım anca kahvaltı yapıyorum :))))hoşgeldinnn canımmm...
biz iyiyizz sen nasılsın bakalımm??
bende iyiyim canım yok yapmıyorum :)) günlük işler dışında yormamaya çalışıyorum kendimi onlarıda dinlene dinlene yapıyorum..Aslında fazlada takmamak lazım sakınan göze çöp batar derler..O yüzden hem dikkat ediyorum hemde takmıyorum :))))))))iyi pazarlar cnmmm kendi adıma iyiyimmmm.asıl sen nasılsınn cnmmm????kız ayağını kaldır yat hiç bi iş yapmaaagelsin bebişlerrrr
![]()