- 8 Mayıs 2010
- 14.286
- 330
- 413
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar doğumuma 99 gün kalmış çiftli rakamlara düştüm yani ayyy heyecan yaptım şimdi :18: :18: :18:
tatlım eşim kalktı ona kahvaltı hazırladım kahvaltı yaptıkkk...
sayfa açıktı yenilemediğim için çıkmış görünüyorum şekerr...
kızlar doğumuma 99 gün kalmış çiftli rakamlara düştüm yani ayyy heyecan yaptım şimdi :18: :18: :18:
sen otur kızzz hamile halinle halayda ne işin varrrr.ben senin yerine oynarımmm![]()
ayyy masallahh canım coğu gitti azı kaldııkızlar doğumuma 99 gün kalmış çiftli rakamlara düştüm yani ayyy heyecan yaptım şimdi :18: :18: :18:
merhaba canım naber?iyiyim kızlarrrrrrrrrr
evet sınavım varrrrr![]()
ay ne güzel yoncacım
ben daha evvel (evlenmeden evvel) bakmıştım, 7 sene yaşamıştı bi kuşum, çok güzel konuşuyordu, bilmez miyim nasıl can oluyorlar insana. o öldüğünden beri ilk kez bir kuş alıyorum, yıllar geçti üzerinden...
yalnız ben dişi değil de erkek kuş daha çabuk konuşuyor diye biliyorum, benim ölen kuşum erkekti ve çok fazla kelime söylüyordu, anlatsam numaraları anlatmakla bitmez ama işte :))
doğru biliyorsun çiğdemcim erkek kuş daha iyi ve daha çabuk konuşurr...
benimde bir kuşum vardı eşimle yaklaşık 50 kelime biliyordu daha yeni öldü![]()
dişi almıştık boynuna vura vura iç kanaması oldu veterinere götürdük iç kanaması var dişisi yapmış olabilir dedi...
şimdi muhabbet kuşu görsek gözlerimiz doluyor eşimlee...
devamlı videolarını izliyoruzz...
![]()
ayy maşallah çoğu gitti azı kaldı canımcımm
ayyyy ne güzelll :))
sağlıkla kucagınada alırsın inş canımmm...
ayyy masallahh canım coğu gitti azı kaldıı
merhaba canım naber?
saolun kızlar iyiki varsınız ya
sevgicim gün geçtikçe heyecan yapıyorsun dimi??
doğru biliyorsun çiğdemcim erkek kuş daha iyi ve daha çabuk konuşurr...
benimde bir kuşum vardı eşimle yaklaşık 50 kelime biliyordu daha yeni öldü![]()
dişi almıştık boynuna vura vura iç kanaması oldu veterinere götürdük iç kanaması var dişisi yapmış olabilir dedi...
şimdi muhabbet kuşu görsek gözlerimiz doluyor eşimlee...
devamlı videolarını izliyoruzz...
ayy bendee böle yazarmıyım acabaaaaaaaa
bu heycanı tatmak istiyorummm bu ayyyy inşşş ümitliyimmmm kızlarr nolur dua edin bu ay gebe kalayımmmmm![]()
ay hiç sorma canım nasıl olacak normalmi sezeryanmı çok ağrı çekecekmiyim bebeğim kime benzeyecek nasıl bişey olucak bu sorular hergün kafamı kurcalıyor
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)
1. darkangellove58
2. maonyaaa+
3. edammm+
4. hperi+
5. imjuli+
6. babu+
7. mutlukız
8. karats+
![]()
![]()
![]()
yazarsın tabi,yakında hepimiz yazıcaz sıraylaa hamileyimmmmmmmm diye :))))))ayy bendee böle yazarmıyım acabaaaaaaaa
bu heycanı tatmak istiyorummm bu ayyyy inşşş ümitliyimmmm kızlarr nolur dua edin bu ay gebe kalayımmmmm![]()
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)
1. darkangellove58
2. maonyaaa+
3. edammm+
4. hperi+
5. imjuli+
6. babu+
7. mutlukız
8. karats+
![]()
![]()
![]()
ay hiç sorma canım nasıl olacak normalmi sezeryanmı çok ağrı çekecekmiyim bebeğim kime benzeyecek nasıl bişey olucak bu sorular hergün kafamı kurcalıyor
çok üzüldüm kuzum yaa, alışıyoruz işte ne yapalımbenimkisi 97de ölmüştü, çok geçti üzerinden ama unutmak mümkün değil.
bir de köpeğim vardı benim, o da 14 yaşında öldü, 20 günlükken almıştık, hiç ayrılmamıştık( çok zor oluyor ayrılması, insan kendini çaresiz hissediyor.
açıkçası çocukluğumda bahçeli bir evde oturduğumuz için çok şanslı bir çocuktum, tavşandan kaplumbağaya, kedi, köpek, kuş herşeye bakma şansım oldu, ama bu ölen köpeğim ve kuşum apayrı bir yerdeler benim için :)) özeller çok.
demek ki sonradan eş alınmayacak, kıskanmıştır belki dişisi sizi(
gerçekten çok zorr..biz hala alışamadıkkk...
nasıl alışıcaz onuda bilmiyorumm...
haziranda öldü halaa eksikliğini hissediyoruzz...
bende çok sayıda ve çeşitli hayvanlar besledim ama kuşumuz gibisi olmadı hiç bir zaman...
evet eşime o kadar almayalım dedim ama eşimde böyle bir kuşun yavruları olmalı nesli olmalı dedi tutturdu alıcam diye aldıı...