Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

gerçekten çok zorr..biz hala alışamadıkkk...
nasıl alışıcaz onuda bilmiyorumm...
haziranda öldü halaa eksikliğini hissediyoruzz...
bende çok sayıda ve çeşitli hayvanlar besledim ama kuşumuz gibisi olmadı hiç bir zaman...

evet eşime o kadar almayalım dedim ama eşimde böyle bir kuşun yavruları olmalı nesli olmalı dedi tutturdu alıcam diye aldıı...

hımm çok yeniymiş sizinki, baksana benimkinin üzerinden 13 koca yıl geçmiş, hala kuş deyince aklıma ilk gelen o oluyor maalesef :2: unutmak mümkün olmuyor canım benim, ama alışıyorsun işte zamanla.

eşin de inat etmiş anlaşılan :70:

tşk ederm hperi hoşbuldumm adet gördüm die yapmamıştım 15 ekimdn buyana adet görmynce şüphelendm sizce bu durum nedir gebelk varmıdır..

tabiki olabilir,ama bambaşka bir durumda olabilir.Bunun cevabını en iyi doktor söyler neyseki yarın gidiyormuşsun..Bu kadar zamandır nasıl bekledin,eczaneden alıp yapsaydın keşe bir idrar testi..
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

hımm çok yeniymiş sizinki, baksana benimkinin üzerinden 13 koca yıl geçmiş, hala kuş deyince aklıma ilk gelen o oluyor maalesef :2: unutmak mümkün olmuyor canım benim, ama alışıyorsun işte zamanla.

eşin de inat etmiş anlaşılan :70:

insanın canı gibi oluyor yaa unutmak çok çok zorrr...
evet eşimde inat ettiii...
ama sonradan çok pişman olduu...

teşekkür ederm hoş buldumm kanama oldu die yapmadım ama 3 ay sürünce adet görmediğim bil- sıkıntı var herhalde dedim adet gördüğün halde yasmin ilacını bırkpta hamile kalma durumu nasıldır bilmiorum..ilk defa böle bişi yaşıorum..

teşekkür ederm hoş buldumm kanama oldu die yapmadım ama 3 ay sürünce adet görmediğim bil- sıkıntı var herhalde dedim adet gördüğün halde yasmin ilacını bırkpta hamile kalma durumu nasıldır bilmiorum..ilk defa böle bişi yaşıorum..

aramıza hoşgeldinnn...
canım ben yasmin hapı 7 ay kullandım...
bıraktıgım haftada hamile kaldım canımmm...
sende kalmış olabilirsin...

kızlarrr ben çıkıyrmmmm.okula gidicemmmmm..sınavım varrrr:59:
grşmk dileğiyle mutlu kalın:62:

tşk ederm hperi hoşbuldumm adet gördüm die yapmamıştım 15 ekimdn buyana adet görmynce şüphelendm sizce bu durum nedir gebelk varmıdır..

neredeyse 2 ay olmuş :S neden bekliyorsun ki?

ben senin yerinde olsam hemen gider bi test alırım eczaneden..

yani ben daha önceden kimbilir kaç kez test yapmıştım şimdiye kadar :9:

kızlarrr ben çıkıyrmmmm.okula gidicemmmmm..sınavım varrrr:59:
grşmk dileğiyle mutlu kalın:62:

kolay gelsin canım, hoşçakal.

testlerin doğruluk derecesinin düşük olduğu için pek yapmak istemdm daha doğrusu inanmadım olacağına hayal kırıklığına uğramak beni çok korkutuyo..bi nebze kendmce teselli veriorum biraz daha bekleym belki yanılıorumdur die die dediğn gibi 2 ay oldu yarını düşnyrm neyle karşılaşcığıma hazırlıorum kendimi şimdiden ilişki sonrası adet görme kanamanın olması bidaha görmemek bunlar yeterlimidir sizce..??

testlerin doğruluk derecesinin düşük olduğu için pek yapmak istemdm daha doğrusu inanmadım olacağına hayal kırıklığına uğramak beni çok korkutuyo..bi nebze kendmce teselli veriorum biraz daha bekleym belki yanılıorumdur die die dediğn gibi 2 ay oldu yarını düşnyrm neyle karşılaşcığıma hazırlıorum kendimi şimdiden ilişki sonrası adet görme kanamanın olması bidaha görmemek bunlar yeterlimidir sizce..??

walla arkadaşım 2 ay olmuş nasıl dayanmışsın d şimdiye kdr dr gitmemişsin ii sabır....

kan testi %100 doğruluk veriyor canım, 2 ay beklemek için çok uzun bi süre. nasıl dayandın hayret doğrusu. allah korusun ya dış gebelik yaşasaydın, ya düşük yapsaydın? kanama oldu, hamile değilim demek midit her zaman?
daha geçen hafta burda eşimin ofisten bi arkadaşının eşi burda düşük yapıyorsun diye eve gönderildikten sonra kanama ile hastaneye kaldırıldı. tüpü patlamış, dış gebelikmiş, bir ihmal ölüme götürüyordu allah korusun, şokla gitmiş hastaneye, hala yatıyor :((
neyi öğrenmeye çalışıyorsun ben pek anlamadım, iyisi mi sen bir doktora görün :/ ne desem boş şu an.
2 aydan sonra kanaman olmuş olsa bile içine sinmez ki insanın, bir kontrolün hiçbir zararı olmaz.

Back
X