Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

testlerin doğruluk derecesinin düşük olduğu için pek yapmak istemdm daha doğrusu inanmadım olacağına hayal kırıklığına uğramak beni çok korkutuyo..bi nebze kendmce teselli veriorum biraz daha bekleym belki yanılıorumdur die die dediğn gibi 2 ay oldu yarını düşnyrm neyle karşılaşcığıma hazırlıorum kendimi şimdiden ilişki sonrası adet görme kanamanın olması bidaha görmemek bunlar yeterlimidir sizce..??

senin medeni durumun bekar yazıyor profilinde, doktora gitmenin sebebi bu mu :S

Son düzenleme:
testlerin doğruluk derecesinin düşük olduğu için pek yapmak istemdm daha doğrusu inanmadım olacağına hayal kırıklığına uğramak beni çok korkutuyo..bi nebze kendmce teselli veriorum biraz daha bekleym belki yanılıorumdur die die dediğn gibi 2 ay oldu yarını düşnyrm neyle karşılaşcığıma hazırlıorum kendimi şimdiden ilişki sonrası adet görme kanamanın olması bidaha görmemek bunlar yeterlimidir sizce..??

hormonal bir problem,kist,hamilelik bunların hepsinin olma ihtimali var,belirtiler hep yakın oluyor birbirine..
Yarın doktorundan öğreneceksin,tüm kalbimle dilerim ki bebeişten sebeptir bu gecikmen..

kızlar ben çıkıyorum evi toparlayıp duş yapıp pazara gidicem,ordanda arkadaşıma uğrıcam akşama doğru gelirim anca.
hepinizi öpüyorum :16: :16: görüşürüz..

kızlar ben çıkıyorum evi toparlayıp duş yapıp pazara gidicem,ordanda arkadaşıma uğrıcam akşama doğru gelirim anca.
hepinizi öpüyorum :16: :16: görüşürüz..

kolay gelsin sana cicim, belki 2 kişisinizdir, çok yorma kendini sen :))

ben de yemeğe çıkıyorum, hoşçakalın kızlarr, öğleden sonra görüşürüz :)

çocuklara karşı yapılan cinsel istismar ve şiddete tepki göstermek adına; 6 aralık 2010 tarihinde; sosyal paylaşım sitelerindeki profil fotoğraflarını çizgi film karakteri olarak değiştiriyoruz. Geleceğini koru, tepkini göster..

darkangellove58+ impaladeniz+ edammm+:32::32:slm kızlar nasılsınız canlarım

bugun kımsenın konusası yok galıba neyse kızlar öptum sızı kib by:64::64:

sultancım canım görüşemedik seninleee...

allah tez zamanda kavuştursun canımmm...

haklısın canım birazda ben ihmal ettim şüphe duymaktansa doktora çıkmk daha doğru olur bu saatten sonra ben bu arada nişanlıyım evlilik dışı bi ilişki oldu o yüzden anlamasınlar die doktora çıkmadım..

Back
X