günaydın kızlar![]()
![]()
günaydın canım hoşgeldin nasılsın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar![]()
![]()
günaydın kızlar![]()
![]()
günaydın kızlarrr.
fizik tedaviye gitmedimm.çok uzakk ve 4günüm kaldıı.içimden hiç gitmek gelmediii:92:
günaydın kızlar![]()
![]()
günaydın kızlarrr.
fizik tedaviye gitmedimm.çok uzakk ve 4günüm kaldıı.içimden hiç gitmek gelmediii:92:
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın?günaydın canım hoşgeldin nasılsın?
iyiyiz teyzesi ben ve buğlemim sen nasılsın?günaydın Sevgi, nasılsınız bugün sen ve Buğlem![]()
mutlukız imjuli ozlem2684 maonyaaa darkangellove58
![]()
eşim hiç karışmaz sağolsun ama şantiyeler beni kısıtladı çokerkek egemen yerlerde çalışınca ister istemez kısıtlıyorsun kendini :86:
hayırlısı canım, senin yolun yarılandı bak ne güzel
yap bakalım, sökse bari artık :26:
işlerimin yoğunluğu birazda keyfim yok kızlar o yüzden kimsenin canını sıkmak istemiyorum
sizler msn kullanıyormusunuz kızlar![]()
hakkında hayırlısı olsun özlemcim, nişanlın yanında mı bu konuda? lütfen yanında olsun, bu tek başına senin sorumluluğun değil çünkü.
günaydın kızlarrr.
iyiyiz teyzesi ben ve buğlemim sen nasılsın?
evet canım yarıyı gectim gün olarak bile olsaa
evet canım birazdan yapıp içicem zaten hafif agrım varr...
teşekkür ederim canımm daha bahsetmedm emin olmadn kimseyi umutlandırmamak için zaten olmazsa neyapcğım konusunda bilgim yok akşamdan beri uyamadım bide çalışıorum ben karnımda sıcaklığını bile hissettm akşam buarada kendimde umutlandırmamak için belki yoktur kendm abartma die yemek yiyorum sol kasığım hemen atıyo psikolojkmi yaşıorum bunları onuda bilmyrm hayal kırıklığı beni çok korkutuo şuan..
tşk ederm edacım beni yalnız bırakmadığınız içinn bugun heyecnlı bi gün benm için...dualarınızı eksik etmeyn olurmu..akşam dua ettim hicri yılbaşıymış dün akşm hakkımda hayırlısını istedim namaz kıldım allah kabul eder inşallah..günaydınn canımmm...
dr dan sonra haberlerini bekliyoruzz...
teşekkür ederim canımm daha bahsetmedm emin olmadn kimseyi umutlandırmamak için zaten olmazsa neyapcğım konusunda bilgim yok akşamdan beri uyamadım bide çalışıorum ben karnımda sıcaklığını bile hissettm akşam buarada kendimde umutlandırmamak için belki yoktur kendm abartma die yemek yiyorum sol kasığım hemen atıyo psikolojkmi yaşıorum bunları onuda bilmyrm hayal kırıklığı beni çok korkutuo şuan..
günaydınn şekerr...
hoşgeldinnn...
tşk ederm edacım beni yalnız bırakmadığınız içinn bugun heyecnlı bi gün benm için...dualarınızı eksik etmeyn olurmu..akşam dua ettim hicri yılbaşıymış dün akşm hakkımda hayırlısını istedim namaz kıldım allah kabul eder inşallah..
hoşbulduk tatlım
günaydın kızlaaarrrr...dün sonunda esim bi isim beğendisevgiciğin isim konusunu acması bi isaretmis sanırım
tam karar vermis olmamakla birlikte kızımızın ismini "nehir" koymaya karar verdik...
![]()