Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

günaydın kızlaaarrrr...dün sonunda esim bi isim beğendi:64: sevgiciğin isim konusunu acması bi isaretmis sanırım:64: tam karar vermis olmamakla birlikte kızımızın ismini "nehir" koymaya karar verdik...:66:

günaydın canım hoşgeldinnn...
bu arada tam olmasada gözün aydın...
nehir ismi güzel bir isimm...

yaa özlem, kendini duygusala bağlama, biraz normale dön, eğer bebek yoksa bile bi kontrlün olması lazım, sonuçta 2 aydır regl olamamışsın. eğer hamileysen de bitakım testler için geç kalmış duurmdasın, ailenden birilerini haberdar et ve birlikte hareket edin. bunları da sana sosyal sorumluluk adına söylüyorum, yanlış anlama, yoksa ne haddime[/QUOTE

doğru söylyosun canım duygusallığım var zatende annem bilio akşam annemle ebraber gitcez eğer varsa nişanlımı arıycam konuşcam gereken neyse yapıcam artık varmı yokmu diedüşnmek istemyrm artık varsa var yoksa yok herkes gibi normal hayatıma devam edicem bende..ama kesnlkle bebeği aldırmayı düşnmyrm..gerekirse savcılığa bile bildirmeyi düşnyrmm eğer benden böle bişi isterse ..

hoşgeldin babucumm, nasılsın bugün?
ayy ne güzel :nazar: tebrik ederim sizi, adıyla çok yaşasın Nehir'cik, adı gibi uzun ömrü olsun inşallah :emir_bebek:

handancım, tabloya bir sütun da isimler için ekle bence artık :29:

şimdi aynı şey gecti aklımdann...
artık isim için tabloya ek yapma zamanı geldii...

edammm darkangellove58+ babu+ mutlukız ozlem2684 imjuli :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

handan ve sultan nerede kaldı acabaaa :44:

günaydın kızlaaarrrr...dün sonunda esim bi isim beğendi:64: sevgiciğin isim konusunu acması bi isaretmis sanırım:64: tam karar vermis olmamakla birlikte kızımızın ismini "nehir" koymaya karar verdik...:66:

günaydın canım hayırlısı olsun kızının ismi canım:nazar:

nasılsın canımmm??
minik buğlem nasıl??
iyiyim canım buğlemimde iyi onun yeri rahat ekmek elden su gölden yaşıyor :9: :9:

günaydın canım buğlemin kuzeninin ismi demek nehir olacak çok beğendim anlamı gibi uzun bir ömrü olur inşallah

hoşgeldin babucumm, nasılsın bugün?
ayy ne güzel :nazar: tebrik ederim sizi, adıyla çok yaşasın Nehir'cik, adı gibi uzun ömrü olsun inşallah :emir_bebek:

handancım, tabloya bir sütun da isimler için ekle bence artık :29:
iyiyim tatlımmm iyi dileklerin icin tesekkür ederizz teyzesiii :) sen nasılsınnn canımm ??
günaydın canım hoşgeldinnn...
bu arada tam olmasada gözün aydın...
nehir ismi güzel bir isimm...
saol canım, benim cok sevdiğim bi isim bi de cevremizde yok hiç..bakalım hayırlısı olsun artık

doğru söylyosun canım duygusallığım var zatende annem bilio akşam annemle ebraber gitcez eğer varsa nişanlımı arıycam konuşcam gereken neyse yapıcam artık varmı yokmu diedüşnmek istemyrm artık varsa var yoksa yok herkes gibi normal hayatıma devam edicem bende..ama kesnlkle bebeği aldırmayı düşnmyrm..gerekirse savcılığa bile bildirmeyi düşnyrmm eğer benden böle bişi isterse ..

savcılık ne için anlamadım ama hayırlısı olsun canım, haberini bekliyoruz

günaydın canım hayırlısı olsun kızının ismi canım:nazar:
günaydın canımmm tesekkür ederizzzz:16:
geldiim edam geldiiiimmm

edammm+,babu+,darkangellove58+,ozlem2684,imjuli+,
günaydın herkese:71:
günaydınn sultancıkkkk naberrr
iyiyim canım buğlemimde iyi onun yeri rahat ekmek elden su gölden yaşıyor :9: :9:

günaydın canım buğlemin kuzeninin ismi demek nehir olacak çok beğendim anlamı gibi uzun bir ömrü olur inşallah
evett teyzesiii uğurlu geldi prenses buğlem bakk biz de bulduk sonundaaa:66:

Son düzenleme:
dularımız seninlee...
hakkında hayırlısı ne ise o olsunn...
sonucta ciddi bir sorumluluk çok iyi düşün olur mu..
bide eğer hamileysen hemen evlenebilecek misiniz bunu hiç düşündün mü canımm??
e

evlilik konusunda bi sıkıntı olur mu bilmyrmm canım o konuları daha düşünmyrm şuan

yaa yazdığım mesajlar kısmı çalışmıyor yine!!!!!! :47:
ben listeyi nasıl bulucam tek tek sayfalara bakmam gerek

Back
X