Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

edanın poaçasını yaptım hamuru dinlendiriyrmmmm:56:gelin yiyekk kızzzzzzzzzzzzz:68:

hoşgeldin canım

hoşbulduuum :16:günaydın canım ..bu arada buğlem ismini sonuna kadar destek benimde kızım olursa ismi kesin buğlem ama sonunada su olcak sanırım onuda eşim istiyo .buğlemsu:))

günaydın şekerrrrrrrrrrrrrr hoşgeldinnn...
nasılsın bugünnn??

günaydın edamm iyiyim canım merak etme:38:

günaydın cicim, hoşgeldinnnn :29:

kuzum günaydınn ..hoşbuldum :48:

al cicim ben senin eski mesajları takip ederek buldum :)

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:24:
İsim|BAT
imjuli|12.12.2010
hperi|20.12.2010
ua27|22.12.2010
KUBI|23.12.2010
karats|03.01.2011
edammm|?
Nimett07|?
maonyaaa|?
tben|?
makca|?

GÜNÜ GEÇENLER
:66:
İsim|BAT

HAMİLELERİMİZ
:nazar:
İsim|Hamilelik Haftası|Cinsiyet
AskMelegi|38 hafta|Kız
impaladeniz|27 hafta|Erkek
babu|27 hafta|Kız
darkangellove58|26 hafta|Kız
CNNYSR|24 hafta|Erkek
ozpar|24 hafta|Erkek
betus19|19 hafta|Erkek
banu77|19 hafta|?
guzel83|12 hafta|?
rafiyee|11 hafta|?
_dreamlike_|10 hafta|?
n_a_z|6 hafta|?

AnasayfaGüncelFinansPolitikaDünyaYaşamMagazinSağlıkSporİlginç HaberlerSon DakikaGünün ÖzetiHaber AnalizGaleriYarışmaErkekKadınErkekKadınTeknolojiSinemaKent RehberiOtomobilVideoArşiv Mynet haber bugün 9,271,295 kişi, bu haber 201,385 kişi tarafından okundu.
«Önceki Haber Sonraki Haber» Flaş..Beyin ölümü gerçekleşti
Sosyetenin tanınmış simalarından 38 yaşındaki Ceyla Gölcüklü’nün beyin ölümü gerçekleşti.Güncelleme:07 Aralık 2010 05:38
Pankreas kanseri tedavisi gördüğü Amerikan Hastanesi’nde ağrıları yüzünden 6 gündür ilaçla uyutulan Gölcüklü’nün ailesi, fişinin çekilmesine izin vermiyor.

Ceyla Gölcüklü-FOTO GALERİ

Boşandığı eşi İranlı işadamı Shery Shahnavaz’dan aldığı 140 milyon lira boşanma tazminatıyla adını duyuran Ceyla Gölcüklü (38), aylardır mücadele ettiği pankreas kanserine yenik düştü. Tedavi olmak için 3 ay önce Amerika’ya giden ancak buradaki doktorların "Yapacak bir şey yok. Maalesef hastalığın son evresindesiniz" sözleriyle Türkiye’ye dönmek zorunda kalan Gölcüklü, 14 gündür Amerikan Hastanesi’nde yatıyordu. Ağrıları yüzünden 6 gündür ilaçla uyutulan Gölcüklü’nün, dün, beyin ölümü gerçekleşti. Ailesinin ise doktorların Gölcüklü’nün fişinin çekilmesi teklifini geri çevirdikleri ve makineye bağlı olarak bir müddet daha yaşamasını istediği öne sürüldü.

hayat ne kadar kısaaa dimii ne kadar zengin ve güzel olusan olll.
newyorkta 5 minarede dioki doğduğunda okunan ezan öldüğünde kılınacak namaz içindir.hayat o ezanla namaz aeası kadar kısa diyor

hoşgeldin şeker
hoşbuldum sevgicim nasılsın cicim :16:
benden istemediğim bişi yapmamı zorlarsa die düşnyrm cnm yani bebeği aldırma teklifi yapılırsa nişanlım tarafımdan artık herşeyi düşünür oldum, az kaldı...
Özlemcim merhaba,öncelikle bence hemen giyin ve bir eczaneye git 5 liraya bi gebelik testi al ve hemen yap,bizi merakta bırakıyorsun :)
ikincisi kaç yaşında olduğunu merak ediyorum???

canımm iyiyim sen nasılsın?
Nehir ismini ben çooook severim,aynı derecede ırmak isminide
kızım olursa koymayı istediğim isimlerden.
o yüzden ben bayıldımmmm :46: :46:
Adıyla yaşasın inşallah.. :emir_bebek:
iyiyim tatlişkomm ben de ikisini de cook severim dün ikisinin üzerinde durduk bizde esim sonra ikisi de güzel ama nehir daha cok içime sindi dedi:66:
naptın dün cok yormadın kendini di mi??

kuşuum günaydın....:48:
ben de günaydın demistimmmmmmmmmmmmmm

Back
X