sende çalışır ama o alıntı üzerine cevap yazdığın için olmuyor,direk o mesajı hiçbirşey yazmadan quota hperi yerlerini silerek post edersen düzenleyebilirim,bilmem anlatabildimmiiben bile anlamadım
anladım anladım, dur geliyor şimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende çalışır ama o alıntı üzerine cevap yazdığın için olmuyor,direk o mesajı hiçbirşey yazmadan quota hperi yerlerini silerek post edersen düzenleyebilirim,bilmem anlatabildimmiiben bile anlamadım
bende alabilirmiyim edam poğaçanın tarifini:26:
olsun yine de dikkat ediyoruzzz sekerimmm:))sende çalışır ama o alıntı üzerine cevap yazdığın için olmuyor,direk o mesajı hiçbirşey yazmadan quota hperi yerlerini silerek post edersen düzenleyebilirim,bilmem anlatabildimmiiben bile anlamadım
günaydın canım hoşgeldin
evet ikiside güzel nehir daha kibar,ırmak kalın sesliler olduğu için daha sert gibi :))
ayy birazcıkk azcık yoruldum yaaa bide arkadaşıma gittim 1 yaşında oğlu var onun peşinde dolanıp çok oynadım :)) neyse canım bişey olmaz herhalde,sakin bir yaşam benim için çok sıkıcı :))
listeyi bulunca ekleriz tabi cicim![]()
vallahi biz 2 günde merak ettik sen 2 aydır iyi dayanmışsın..bence öğle tatilinde çıkıp al 2 dakika :)
hmm tesekkürler canımmmESİLA : sabah akşam Rabbini zikret ayetindeki zeval vakti anlamına geliyor canım
wallaa kuranda geçiyomuş cnm bi surede
cnmm altta yoktu ismin toptan günaydın dedim :) nasılsın cnmmm![]()
gördüm kusummm ama yazdıktan sonraaakusura bakmaa
iyiyim canım saoll..bizim de artık hazır sayılır ismimiz teyzesi "nehir" koymaya karar verdik bakalımmmesila da değişik bir isimmis anlamı ne acaba
naz hanım slm sabah yok hiççç![]()
hiçde bile bikerem ismim vardı ...
bende sana günaydın dedim sen görmedin:76:
kuşuma baaakkk görmemişin cnm yoksa nie yazmiim![]()
bende alabilirmiyim edam poğaçanın tarifini:26:
edoşum handancım hoşbuldum:)
yazsana şu gzl poğaçanın tarifini edoş bzde yapalım![]()
şeker 10 sayfa kadar geriye bakkk...
hazırda bende yazılı yok şekerrr...
edoşum handancım hoşbuldum:)
yazsana şu gzl poğaçanın tarifini edoş bzde yapalım![]()
MAYALI POĞAÇA
1 su bardağı süt
1 su bardağı ılık su
yarım paket margarin
1 tane yaş yada kuru maya
1 su bardağı sıvı yağ
1.5 tatlı kaşığı tuz
3 yemek kaşığı şeker
2 yumurta (birinin sarısı üstüne)
un
kızlar ilk başta süt ve ılık suyu derin bir kaba boşaltıyorsunuz...ve bunda mayayım eritiyorsunuz iyice karıştırın..
daha sonra un hariç bütün malzemeleri katıp iyice karıştırın...iyice birbirine karıştıktan sonra unu yavaş yavaş ekleyin..
unu fazla koyarsanız kabarmazz...az koyun kulak memesi kıvamı gibi olsunn...
hem yumuşak olur hemde güzel kabarır...
hamuru yogurduktan sonra 1 saat bekletinn...
içine peynir çok yakışıyorr...
sonra istediğiniz şekli vererek tepsiye dizin üstüne yumurtayı sürün...
ben biraz irice top şeklinde yapıyorumm...
180 derece fazla kızartmayın şekerler...
edoşum ben not almıştım ya, yapıştırdım senin yerine buraya![]()
kuşum edanın tarıh yerine rekora koşuyo yazman gerek![]()
sağol canım yaa bende yazılı yoktu iyi olduu...
tubiş hamurun güzel kabarmışsa güzel olur merak etmee...