Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ben de yumurta alıp gelsem üşenmesem :26: ama öğleden sonra gideyim şimdi, 1 saat sonra yemek var.

cnm ben yumurtadan pek haz etmem pasta üstünde onun için 1ymrt koydum içine.üstünede yağ ve yoğurt sürdüm ben böreklerimdede böle yaparımmm

handancım bi ara isim sütunu da açarsan çok güzel olur bence :))

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
HAMİLELERİMİZ
:nazar:
İsim|Hamilelik Haftası|Cinsiyet
AskMelegi|38 hafta|Kız
impaladeniz|27 hafta|Erkek
babu|27 hafta|Kız
darkangellove58|26 hafta|Kız
CNNYSR|24 hafta|Erkek
ozpar|24 hafta|Erkek
betus19|19 hafta|Erkek
banu77|19 hafta|?
guzel83|12 hafta|?
rafiyee|11 hafta|?
_dreamlike_|10 hafta|?
n_a_z|6 hafta|?

Son düzenleme:
çok güzel kabardı cnm.bekleyince 2katt yükseldii.inşşş tadıda güzel olur.okuldaki arkadaşlarıma götürücemmm:86:
sodalı tarifinide yaptım sert oldu biraz önce bu ne böle diye tepki aldım tadına bakan çok güzel olmuş demeye başladııı.inşş bu yumuşak düşer

canım sodalıda yumuşak olur ama elin uymamıştır sultanın ki çok güzel olmuş...

ama bu tarifte daha güzel oluyor unu kararında atarsan yumuşacık olurr...

zaten fazla un koysaydın bu kadar kabarmazdı..

benimki taştı nerdeyse birazdan yuvarlayacam...

akşam çaya misafirim varr...

yanınada ağlayan kek yaptım şimdi dolaba attımm...

kız eda fırına 2 tepsiyi aynı anda koyduğun oluyomu.ben 1kez yaptımm poaça pişmedii sonrada taş gibi olduuu

cnm ben yumurtadan pek haz etmem pasta üstünde onun için 1ymrt koydum içine.üstünede yağ ve yoğurt sürdüm ben böreklerimdede böle yaparımmm

poğacanın üstüne yoğurt ve yağ sürersen sert olur canımm...

yumurta ve yağ böreğe daha güzel oluyor farkındaysan üstü kıtır kıtır olurr böreğin..

1 tane bile yok şu an, alacağım öğleden sonra :1:

canım üşenme git al gel sizede değişilik olur kuşummm...

alacağım kuşum, yemekten sonra gideceğim, akşama yapacağım ben de misss gibi :56:

Back
X