Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cuma günü;
tuzlu:yeşil zeytin böreği(pide hamurundan oluyor evde yapılmıo fırına gönderioliyor ana yemek sayılır),peynirli gül böreği;rus salatası
şekerli:haşhaşlı kek,kurabiye
yapacam sizce menüm azmıı???:18:bide çikolata topumu yapsammm
edaaa ustaa nerdekiii bugünn:)))
anladım canım,bilemedim bende o zaman yeterlidir daha fazla şeye gerek yok..cnm bizdeki zeytin böreği zaten ana yemek.kısır mercimekli köfte yada zeytin böreği yaparlar antepliler douyurucu olsun diee.onun dışında ne yapabilirim
eda ustam olsaaa şimdi döktürürdü tarifleriniiii
çikolata topu yapsam ????
slm kızlar nasılsınız ...
arık nete pek giremiyorum durum malum ama sizleri çok merak ediyorum nasılsınız varmı bi değişiklik geçmişe bakıcak kadar zamanım yok oturamıyorum kızlr .bizdede herşey yolunda kızlar çok şükür sizlerinde duaları sayesinde .....kısmetse bu hafta bekliyoruz kuzumu hemşire bi kaç güne gelir misafiriniz dedi doğum kanalına girmiş iyice aşağıda artık hayırlısıyla gelsede rahatlasak hem ruhen hem bedenen böle fıçı yutmuş gibi yaşamak zor oluyo
k.i.b grş byyeeee.....
ben geldim ama sizler yoksunuz yaaaa
sultannncnm Allah kavuştursun inşş günler çabucak geçicek kavuşucaksın cnm eşine....
handannncnm sen nasılsın nasıl gidiyo inşş bu ay senden de güzel haberi alıcaz hep aklımdasın....
edammm ve tuğbaaammmsizler nasılsınız güzel hatunlarım benim ....
çiğdemimmmcnm seninde adetin yakın dı oldun mu bilmiyorum ama inşş hakkında hayırlısı neyse o olur cnm her zaman aklımdasın cnm aradaşım....eğer bu ay olmazsa tüp bebek merkezi de güzel fikir cnm en azından çok güzel araştırıyorlar hakkında hayırlısı cnm...
sevgi,banu,deniz ve diğer tüm hamiş arkadaşlarnasılsınız bebişler nasıl kendinize çok ii bakın arkadaşlar ....
zaten kimeseciklerde yok ben kaçarrr öptüm![]()
nasılsın, hazır mısın![]()
günaydın arkadaşlar nasılsınız?ben geldim![]()