• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

hiç midem bulanmazdıı 3gündürrr fenayımmm kızlarrr acep nedendirrrr:30:

hoş geldin sevgi

hiç midem bulanmazdı acep neden kızlarrr:30:

ben geldim ama sizler yoksunuz yaaaa:5::5::5::5::5:

sultannncnm Allah kavuştursun inşş günler çabucak geçicek kavuşucaksın cnm eşine....
handannncnm sen nasılsın nasıl gidiyo inşş bu ay senden de güzel haberi alıcaz hep aklımdasın....
edammm ve tuğbaaammmsizler nasılsınız güzel hatunlarım benim ....
çiğdemimmmcnm seninde adetin yakın dı oldun mu bilmiyorum ama inşş hakkında hayırlısı neyse o olur cnm her zaman aklımdasın cnm aradaşım....eğer bu ay olmazsa tüp bebek merkezi de güzel fikir cnm en azından çok güzel araştırıyorlar hakkında hayırlısı cnm...
sevgi,banu,deniz ve diğer tüm hamiş arkadaşlarnasılsınız bebişler nasıl kendinize çok ii bakın arkadaşlar ....
zaten kimeseciklerde yok ben kaçarrr öptüm :58:

gülcüm düşünüp gelip bizlere yazmış olman çok güzel allahta seni en kısa zamanda bu darlığından kurtarır inşallah çok kolay sağlıklı bi doğum geçirirsin ve küçük prensesine kavuşursun

hoş buldukkk cnmm

Son düzenleme:
ay bu site beni öldürecek alıntı ile cvpla diyorum açılmıyor bir türlü neyse canım neden miden bulanıyor anlamadım valla üşütmüş olabilirmisin yada hamiş ?

tubiş çok dinleme kendini, sonra üzülüyorsun, sonra da bizi üzüyorsun :2:
inşallah iyi birşeye alamettir :emir_bebek:

günaydın sabah sekerlerrrrrrrriiii:)))

eskiden sabah sekerleri vardı di mi yaaa :)))

günaydın sabah sekerlerrrrrrrriiii:)))

eskiden sabah sekerleri vardı di mi yaaa :)))

günaydınnn şekerimmm :16:
evet öyle bi moda vardı, bikaç değişik kanalda değişik versiyonları vardı değil mi, ece erken en meşhuruydu galiba :9:

Son düzenleme:
Back
X