• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

dün yan bloktan bir arkadaşım geldi...
onun haberi vardı gecikmemden...
bana korkma hamile kalmadan son ayda bende 25 gün gecikmiştim dedi..
adet oldum sonrada hamile kaldım dedi...
bende valla bebeği bir kenara bıraktım düzensizlik yaşıcam diye korkuyorum dedimm...
çünkü adet düzensizliği olanlar daha zor hamile kalıyorr...

haklısın ben de düzensizlik yaşamaktan daha çok korkuyorum :26:
geçen ay 3 gün geciktim ya bu ay olacaksam gününde olayım istiyorum :44:

kimse gelmeyecek bugün sanırım, başım çok ağrıyor benim de zaten.
ne zamandır ağrımamıştı böyle, kafamı kaldıramıyorum.
biraz uzansam iyi olacak gibi.
görüşürüz şekerler.

Son düzenleme:
kimse gelmeyecek bugün sanırım, başım çok ağrıyor benim de zaten.
ne zamandır ağrımamıştı böyle, kafamı kaldıramıyorum.
biraz uzansam iyi olacak gibi.
görüşürüz şekerler.

geçmiş olsun canımmm...
iyice dinlenn...
inş hemencecik iyileşirsinn...

selam kızlar sanırım kimse yok. bugün dr. kontrolümüz vardı. bebişimin çok tatlı resimlerini verdi dr. dudakları acayip etli etli dedi. gerçekten çok dolgun dudakları var maşallah:nazar: tam ben içimden umarım ters bişey değildir diye geçirirken dr. çok iyi böyle olması çok tatlı olur dedi. inşallah dedim bende içimden. herşey normalmiş. sata göre 4 gün önde şu an doğum 6 mart gözüküyor. yalnız bebek ters yine. geçen seferde böyleydi sanırım pozisyonu değişmemiş dedi. eğer son aya kadar dönmezse normal doğum yapma şansın yok dedi. belden uyuşturmayı falan anlattı. dedim baş ağrısı bel ağrısı falan yapıyormuş evet o doğru dedi 20 bayandan birinde görülüyor dedi. ama belli olmaz son aya kadar dönebilir bişey söylemek için erken dedi. bakalım o zamana ne halde olacak bebişim. sezaryen yada normal farketmez bebişi sağlıkla bi kucağıma alayım da inşallah.

ay bu arada unutmuşum 1.115 gr. olmuş bebişim:nazar:

kimselerin geleceği yok. eşimin de işi var yine sen kapat git dedi. toparlanayım bende yavaş yavaş. ay bide bu arada 58.5 kg. geldim. direk dr. yüzüne baktım yine mi çok almışım dedim. hayır bu kez normal tam 1 ay geçti bu ayda 2.5kg. almak çok ideal öncekinde 10 günde 2 kilo almıştın ondan çok demiştim inşallah hep böyle dengeli gidersin dedi. şükür yaranabildik yani kıslar:9: herkese iyi haftasonları kıslar. pazartesi görüşürüz inşallah.

selam kızlar sanırım kimse yok. bugün dr. kontrolümüz vardı. bebişimin çok tatlı resimlerini verdi dr. dudakları acayip etli etli dedi. gerçekten çok dolgun dudakları var maşallah:nazar: tam ben içimden umarım ters bişey değildir diye geçirirken dr. çok iyi böyle olması çok tatlı olur dedi. inşallah dedim bende içimden. herşey normalmiş. sata göre 4 gün önde şu an doğum 6 mart gözüküyor. yalnız bebek ters yine. geçen seferde böyleydi sanırım pozisyonu değişmemiş dedi. eğer son aya kadar dönmezse normal doğum yapma şansın yok dedi. belden uyuşturmayı falan anlattı. dedim baş ağrısı bel ağrısı falan yapıyormuş evet o doğru dedi 20 bayandan birinde görülüyor dedi. ama belli olmaz son aya kadar dönebilir bişey söylemek için erken dedi. bakalım o zamana ne halde olacak bebişim. sezaryen yada normal farketmez bebişi sağlıkla bi kucağıma alayım da inşallah.

kimselerin geleceği yok. eşimin de işi var yine sen kapat git dedi. toparlanayım bende yavaş yavaş. ay bide bu arada 58.5 kg. geldim. direk dr. yüzüne baktım yine mi çok almışım dedim. hayır bu kez normal tam 1 ay geçti bu ayda 2.5kg. almak çok ideal öncekinde 10 günde 2 kilo almıştın ondan çok demiştim inşallah hep böyle dengeli gidersin dedi. şükür yaranabildik yani kıslar:9: herkese iyi haftasonları kıslar. pazartesi görüşürüz inşallah.

denizcim güzel haberlerine sevindim, inşallah efecik zamanı geldiğinde döner de herşey daha kolay olur ikiniz için de ;) hayırlısı olsun kuzum, doğuma daha çok var nasıl olsa, herşey değişebilir daha. öyle ya da böyle artık doğurmanın yolları var sonuçta öyle değil mi :))
kilo olayı da içini rahatlatmıştır, ona da çok sevindim, bak herşey ne güzel yolunda maşallah :nazar:

ben iyiyim ne olsun, bi belirtim de yok henüz.
ama benim zaten son dakikaya kadar karın, kasık ağrım da olmaz pek.

geçen ay da geciktiğinden bu ay pek ümitli değilim ben, yine de iyi düşünmeye çalışıyorum tabii o ayrı :69:

bi doktora görün de herşeyi söyle bir bir, bakalım neymiş nedeni :26:

canım nasılsın çook özledim sizii...
inşallah güzel haberimizi verecen inş.inş.:49:

denizim efeciğin iyi olmasına çok sevindim...
doğumun son gününe kadar belli olmazmış..ters olması...normal yolu bulur efecik..üzmez senii...
kendine çok dikkat et ..:38:

handan kuşş az kaldı sonuca nasılsın varmı bu ay değişiklik..
inşallah bu ay yüzümüz güler..
çiğdemcikle senin bebişler bekletmez inşallah daha fazla:4::10:

handan kuşş az kaldı sonuca nasılsın varmı bu ay değişiklik..
inşallah bu ay yüzümüz güler..
çiğdemcikle senin bebişler bekletmez inşallah daha fazla:4::10:

canımmmm ben de seni çok özledim :29: nasılsın, herşey yolunda mı? keyfin yerinde mi :16:
sen keyfili ol da döndüğünde nasılsa bol bol görüşürüz.

dualarına ayrıca çok teşekkür ederim.

dün günümdü işte, bakalım ben de heyecanlıyım :emir_bebek: , bekliyorum kuzum, iyi haberler vermek hepimize kısmet olur inşallah :nazar: :nazar: :nazar:

denizcim efeciğin iyi olmasına çok sevindimm maşallah :nazar:...
umarım doğuma kadar dönerde herşey yoluna girerr...
sizin için hayırlısı ne ise o olsun canımm...

gül yine ugramamıss ne yaptı acabaaa ??

günaydın edoşum hoşgeldinnn nasılsın ?

müthiş yengeç önsezimle gül doğurdu gibi hissediyorum :emir_bebek:
iyi haberlerini verse bi an önce gelip keşke :emir_bebek:

Back
X