• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

handan kuşş az kaldı sonuca nasılsın varmı bu ay değişiklik..
inşallah bu ay yüzümüz güler..
çiğdemcikle senin bebişler bekletmez inşallah daha fazla:4::10:

vallahi kuşum yok sanırım bi değişiklik bazen karnım ağrıyor ama o zaten hep oluyor :))) göğüslerimde falan yok bi hareket..bekliyip göreceğiz hayırlısı hepimiz için..
sen nasılsın özledim yahu karşılaşamıyoruz bi türlü

bende başladım bitmek üzere ama ipim bitti :9:

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:24:
İsim|BAT
mutlukız|17.12.2010
hperi|20.12.2010
ua27|22.12.2010
KUBI|23.12.2010
karats|03.01.2011
edammm|12.01.2011
Nimett07|?
maonyaaa|?
tben|?
makca|?

GÜNÜ GEÇENLER
:66:
İsim|BAT
imjuli|12.12.2010

HAMİLELERİMİZ
:nazar:
Anne İsim|Hamilelik Haftası|Cinsiyet|Bebiş İsim
AskMelegi|38 hafta|Kız|Zeynep İrem
impaladeniz|27 hafta|Erkek|Efe
babu|27 hafta|Kız|Nehir
darkangellove58|26 hafta|Kız|Buğlem
CNNYSR|24 hafta|Erkek|?
ozpar|24 hafta|Erkek|Çağan
betus19|19 hafta|Erkek|?
banu77|19 hafta|?|?
guzel83|12 hafta|?|?
rafiyee|11 hafta|?|?
_dreamlike_|10 hafta|?|?
n_a_z|6 hafta|?|?

handancım çizelge için çok tşk ederimm...

sanırım yumurtlama günümün başlangıcınıda gösteriyorr...

yaaaa aralık anneleri doğurmaya başlamış topiğine baktımm...

acaba gülde doğurdu mu çok merak ediyorum yaaaaaaa :18: :18: :18:

sen hamaratsın işte ip dayanmıyor :)) ben daha ipin yarısına gelemedim habire sökmekten :))

canım benimde beyaz ipim var gecen sene kasımda başlamıstım hamileyken çok bel agrıdıgım için annem yarım bıraktırdıı...

elime aldım devamlı yaptım söktüm bir türlü ilerlemiyor o ipim bıraktım bendee :9:

handancım çizelge için çok tşk ederimm...

sanırım yumurtlama günümün başlangıcınıda gösteriyorr...
rica ederim canım evet önce yumurtlama sonra test günü sayıyor ben 14.gün olarak yaptım yumurtlamayı..
yaaaa aralık anneleri doğurmaya başlamış topiğine baktımm...

acaba gülde doğurdu mu çok merak ediyorum yaaaaaaa :18: :18: :18:

bende sizin gibi doğurmuştur diye düşünüyorum,ayy inşallah kolayca sağlıkla doğurmuştur..

rica ederim canım evet önce yumurtlama sonra test günü sayıyor ben 14.gün olarak yaptım yumurtlamayı..

bende sizin gibi doğurmuştur diye düşünüyorum,ayy inşallah kolayca sağlıkla doğurmuştur..

sağol canımmm...
acaba kaçıncı gün olur bu ay netten hesaplayayımm...

ayy inş doğurmusturda rahatlamıştırr...
çok merak ediyorummm...

yumurtlama günümü netten hesaplayamadımm...
gecikme oldugu için hesaplamadı...

sağol canımmm...
acaba kaçıncı gün olur bu ay netten hesaplayayımm...

ayy inş doğurmusturda rahatlamıştırr...
çok merak ediyorummm...

hayatım herkesin yumurtlaması farklı tarihtedir,internetten baktıkların genel olarak reglinin 12.ve 18 gün arasını gösterir,geneli böyle olduğu için.ama kimi kadın varki regli biter bitmez mesela 8.gün yumurtlar kimi kadında diğer reglisine yakın 22-24.gün yumurtlar.o yüzden yumurtlamayı anlamanın en iyi yolu ovülasyon testleri
yada işte ateş ölçme akıntı takibi falan..

hayatım herkesin yumurtlaması farklı tarihtedir,internetten baktıkların genel olarak reglinin 12.ve 18 gün arasını gösterir,geneli böyle olduğu için.ama kimi kadın varki regli biter bitmez mesela 8.gün yumurtlar kimi kadında diğer reglisine yakın 22-24.gün yumurtlar.o yüzden yumurtlamayı anlamanın en iyi yolu ovülasyon testleri
yada işte ateş ölçme akıntı takibi falan..

bana karşı komsum 15. gece birlikte ol hamile kalırsın demişti...
bende 15 in gecesi denedim kalmıştımm...
bu ayda 15. geceyi deneyecem canım bakalımm...

bu ay dikkat etmeye başlıcam önceden hiç dikkat etmiyordum tutarsa diyordum ama şimdi daha özenle davranıcamm...

bana karşı komsum 15. gece birlikte ol hamile kalırsın demişti...
bende 15 in gecesi denedim kalmıştımm...
bu ayda 15. geceyi deneyecem canım bakalımm...

bu ay dikkat etmeye başlıcam önceden hiç dikkat etmiyordum tutarsa diyordum ama şimdi daha özenle davranıcamm...

aslında en güzeli regli bitince çalışmaya başlamak ve bi daha olana kadar gün aşırı düzenli çalışma yapmak o zaman tutma şansı artıyor... Tabi allahın işi bazen tek sefer bile tutuyor zamanı gelince olacak nasılsa..Hayırlısı kuşumm..

eşim geldi çıkmam lazım şimdilik akşam girebilirsem görüşürüz öpüyorum çok..

aslında en güzeli regli bitince çalışmaya başlamak ve bi daha olana kadar gün aşırı düzenli çalışma yapmak o zaman tutma şansı artıyor... Tabi allahın işi bazen tek sefer bile tutuyor zamanı gelince olacak nasılsa..Hayırlısı kuşumm..

eşim geldi çıkmam lazım şimdilik akşam girebilirsem görüşürüz öpüyorum çok..

canım eşimin görevinden dolayı bizde düzenli ilişki olamıyor malesefff...
kısmetimiz ne zamansa artıkk...bakalım hayırlısıı...

tamam canımm akşam girebilirsem görüşürüzz..
çok öptümmm...

benim ticker aldı başını gidiyorrr...

sultancık olsa yenilerdi ben bilmiyorumm :((
:13:canım.benimm.neyseki kuş yetişmiş imdadına :9:

ara ara karnıma belime bi ağrı giriyor regl olacakmışım gibi, hadi bakalım hayırlısı kuşum :nazar:
kar görmeyi çok özledim ben, geçen kış da görememiştim
[/QUOTE]

inşallah ağrıların bebiştendir canım kuzum:73:
kar gece yağıyo sabah her yer su içinde :2:

vallahi kuşum yok sanırım bi değişiklik bazen karnım ağrıyor ama o zaten hep oluyor :))) göğüslerimde falan yok bi hareket..bekliyip göreceğiz hayırlısı hepimiz için..
sen nasılsın özledim yahu karşılaşamıyoruz bi türlü

bende seni özledim kuş...
inşallah bu sefer olur canım benim...:10:

tatsızım.

tuvalete girince tuvalet kağıdı ile temizlediğim hafif kahverengi, kırmızı renkli bir kanamam olduğunu gördüm. henüz çamaşırıma bulaşan bişey yok, ama bu başlangıçtır sanırım, yarın sökülebilirim.

ama çok sıkıldım artık yaaaa :43:

biliyorum hayırlısı bu demem lazım, biliyorum en azından gününde oldum diye şükretmem lazım evet binlerce kez şükürler olsun bu söz ettiklerim için, ama neden yaa :50:

tatsızım.

tuvalete girince tuvalet kağıdı ile temizlediğim hafif kahverengi, kırmızı renkli bir kanamam olduğunu gördüm. henüz çamaşırıma bulaşan bişey yok, ama bu başlangıçtır sanırım, yarın sökülebilirim.

ama çok sıkıldım artık yaaaa :43:

biliyorum hayırlısı bu demem lazım, biliyorum en azından gününde oldum diye şükretmem lazım evet binlerce kez şükürler olsun bu söz ettiklerim için, ama neden yaa :50:

canım benim üzülme bak ben kaç gündür söküleyim diye dua ediyordumm...
demek hayırlısı buymuşş...
hem tamamen ümidinide kaybetme sonucta tam adetin başlamamışş...
kısmet değilsede yapacak birşey yokk...ümidimizi kaybetmeden yola devam canımmmmmmm...

canım benim üzülme bak ben kaç gündür söküleyim diye dua ediyordumm...
demek hayırlısı buymuşş...
hem tamamen ümidinide kaybetme sonucta tam adetin başlamamışş...
kısmet değilsede yapacak birşey yokk...ümidimizi kaybetmeden yola devam canımmmmmmm...

orası öyle de edacım devamı gelecektir şüphe yok :43:

ümidimi 2011e sakladım zaten artık, ocak ayı için araştırma turlarımı hızlandırmam lazım.

orası öyle de edacım devamı gelecektir şüphe yok :43:

ümidimi 2011e sakladım zaten artık, ocak ayı için araştırma turlarımı hızlandırmam lazım.

canım benimkide 2011 e kaldı gibi görünüyor üzülme hiç birşey için geç değil sonuctaaa...
bu arada arastırmalarını hızlandırırsın kendi gelmiyorlarsa zorla getiririz inatçı keçilerimizi...

Back
X