• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

rahatla biraz kuzum, bir an önce şu sıkıntıyı at başından dilerim ama deniz kenarına oturup da derin derin nefes almayı geciktirme bence ;) iyi gelecektir eminim. hem sana, hem de çağan'a :))

bu haftasonu yapacam inş canım..eşimin omzuna başımı koyup,gözlerimi kapatacağım..oğlumuzunda bizimle birlikte ve sağlıklı olduğunu düşünüp havayı ciğerlerime çekip,bütün sıkıntılarımı atacağım içimden inşşşşşş...

:29: ahh kuzummm inşallah

:nazar: :emir_bebek:

bu haftasonu yapacam inş canım..eşimin omzuna başımı koyup,gözlerimi kapatacağım..oğlumuzunda bizimle birlikte ve sağlıklı olduğunu düşünüp havayı ciğerlerime çekip,bütün sıkıntılarımı atacağım içimden inşşşşşş...

süper bir fikir, ve ne kadar da iyi gelir :29: :38:
inan ki doktorların senin ve bebeğin için kötü olabilecek bişey yapmazlar, içini rahat tut.

süper bir fikir, ve ne kadar da iyi gelir :29: :38:
inan ki doktorların senin ve bebeğin için kötü olabilecek bişey yapmazlar, içini rahat tut.[/COLOR][/B]

sağol canım,biraz daha rahatladım...
bu arada geçmiş okuyamadım ,senin kırmızılar geldimi?

merhaba kızlarrr nasılsınız??? islerim vardı anca gelebildim..gül doğum yapmış ne güzel darısı bizlere insallahhh...

sağol canım,biraz daha rahatladım...
bu arada geçmiş okuyamadım ,senin kırmızılar geldimi?

geldi sağolsun, hiç gecikmedi :9:
ocak ayında tüp bebeğe başlıyoruz hayırlısıyla inşallah.

merhaba kızlarrr nasılsınız??? islerim vardı anca gelebildim..gül doğum yapmış ne güzel darısı bizlere insallahhh...

hoşgeldin banucum :)

hoşbulduk kızlarrrr ben de iyiyim saolunnn..dün giremedim siteye her seferinde bakımda dedi sinir oldum aksam bi ara baktım ama sadece gecmisi okuyabildim..

günaydın kızlarrr.birazdan gebelik testi yapıcam:18:bugün tam 1haftam geçtiii:44:

günaydın kızlar gül kurtulmuş hee ayy gözü aydın darısı bzlerin başına işh...
maonya tez yap gel mrk ettim bak şimdi

Back
X