• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

hoşgeldin canım,amin darısı başınıza..sen nasılsın?Miden,kolun nasıl?
iyiyim tatlım kolum artık gecti gibi dün gece üstüne yatabildim..midem de iyiydi cok az ve sık yedim bi sorun yasamadım artık azar azar yiyeceğim baska caresi yok...ama dün gece yine pek sağlıklı bi uyku cekemedim sürekli yön değiştirmem gerekiyo yoksa üstüne yattığım taraf ağrıyo sanırım bundan sonra bu tarz sikayetler artacak:s neyse bebislerin canları saolsun da bunlar dert değil cekeriz:)
haftanın bitmesine az kaldı cuma yapcaksın galiba testi:))) ayy insallahhh pozitif sonucu görürürzzz canım benimmm

günaydın kızlarrr.birazdan gebelik testi yapıcam:18:bugün tam 1haftam geçtiii:44:
günaydın canımmmm hadiii müjde ver bizeeeeeeeeeeeeeeeeee:66:
Hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın?Evet gül kurtarmış inşallah darısı bizlere
iyiyim canımm yukarıda bahsettiğim sıkıntılarım var sadece sen de mide sorunu yasıyo musun? ben artık hicbi şey yiyemiyorum unlu gıdalardan tamamen uzaklasmıs durumdayım, mandalina portakal gibi asitli meyvalar da yiyemiyorum midem kötü oluyo...iki saatte bi falan bi seyler atıştırıyorum tek seferde cok yersem saatlerce hazmedemiyorum..normalde son aylarda kilo artısı hzlanır diyolardı ama ben bi aydır aynıyım tedirgin olmaya basladım:(

kızlar yasin okudum onun için cvbım geç oldu.hemen yapıyrmmm.2dk bekleyin yapıp geliyrmmm:18:

iyiyim tatlım kolum artık gecti gibi dün gece üstüne yatabildim..midem de iyiydi cok az ve sık yedim bi sorun yasamadım artık azar azar yiyeceğim baska caresi yok...ama dün gece yine pek sağlıklı bi uyku cekemedim sürekli yön değiştirmem gerekiyo yoksa üstüne yattığım taraf ağrıyo sanırım bundan sonra bu tarz sikayetler artacak:s neyse bebislerin canları saolsun da bunlar dert değil cekeriz:)
haftanın bitmesine az kaldı cuma yapcaksın galiba testi:))) ayy insallahhh pozitif sonucu görürürzzz canım benimmm

günaydın canımmmm hadiii müjde ver bizeeeeeeeeeeeeeeeeee:66:

iyiyim canımm yukarıda bahsettiğim sıkıntılarım var sadece sen de mide sorunu yasıyo musun? ben artık hicbi şey yiyemiyorum unlu gıdalardan tamamen uzaklasmıs durumdayım, mandalina portakal gibi asitli meyvalar da yiyemiyorum midem kötü oluyo...iki saatte bi falan bi seyler atıştırıyorum tek seferde cok yersem saatlerce hazmedemiyorum..normalde son aylarda kilo artısı hzlanır diyolardı ama ben bi aydır aynıyım tedirgin olmaya basladım:(

evet canım bendede var o ne yesem şişkinlik hissi veriyor bana sanki çok yemişimde hazmedemiyormuşum gibi..Geceki durumumu ise hiç sorma tam sıkıntı dün gece sağ böbreğim ağrıdı sağıma yatamadım sırt üstü yatamıyorum bebiş tekmeliyor solumada yatıyorum sabaha kadar kolum uyuşuyor offf bi görsen doğana kadar böyle boğuşacağım galiba yatakla

sonuç belliydş zaten negatiffff:84:

bir an önce adet olmak istiyorummm:59:

günaydın kızlarrr.birazdan gebelik testi yapıcam:18:bugün tam 1haftam geçtiii:44:
günaydın hoşgeldin,haydi hayırlısı olsun inşallah merakla bekliyoruz sonucu
günaydın kızlar gül kurtulmuş hee ayy gözü aydın darısı bzlerin başına işh...
maonya tez yap gel mrk ettim bak şimdi
günaydın hoşgeldin canım
evet bebiş büyüdükçe konfor biraz azalıyor :)) ama dediğin gibi yeterki onlar sağlıklı iyi olsun anneler razı herşeye..
evet canım cuma yapıcam halbuki test günü cumartesiymiş bugün onu farkettim :))) olsun ben 1 gün önce öğrenmiş olucam pozitif yada negatifi :) ikisinide erken öğrenmek güzel 1 günde olsa :))

evet canım bendede var o ne yesem şişkinlik hissi veriyor bana sanki çok yemişimde hazmedemiyormuşum gibi..Geceki durumumu ise hiç sorma tam sıkıntı dün gece sağ böbreğim ağrıdı sağıma yatamadım sırt üstü yatamıyorum bebiş tekmeliyor solumada yatıyorum sabaha kadar kolum uyuşuyor offf bi görsen doğana kadar böyle boğuşacağım galiba yatakla

kızlar siz benden önde gidiyorsunuz,benim daha yatarken bi problemim yok,ama hazımsızlık çok yediğim zaman bendede oluyor,hatta bazı zamanlar mide ekşimesi şeklinde bişey oluyor..
bu arada sizin göbüşler büyüdü mü ve kaç kilo aldınız bu güne kadar???

hayırlısı olsun tubiş, sen zaten bu ay mr çektirdimn, antibiyotik kullandın falan. hayırlısı bir an önce adet olman olur bence ;)
bu aydan sonra en hayırlı ve en mümkün olan zamanda bebişin gelir ve seni hiç bırakmaz inşallah.

canım zaten korunuyordun bizimki bi ihtimaldi yani o yüzden çokta sıkmamış olman lazım canını inşallah biran önce adet olursunda önümüzdeki ay bol bol çalışırsın

kızlar siz benden önde gidiyorsunuz,benim daha yatarken bi problemim yok,ama hazımsızlık çok yediğim zaman bendede oluyor,hatta bazı zamanlar mide ekşimesi şeklinde bişey oluyor..
bu arada sizin göbüşler büyüdü mü ve kaç kilo aldınız bu güne kadar???

canım ben bugün 27 haftalık oldum ve şimdiye kadar 6 kilo aldım göbüşümde var ama diğer insanların 3 veya 4 aylık göbüşleri gibi yani çok büyümedi

Back
X