evet canım yaa sırt üstü yatınca baya bi hareketleniyo geceleri bi kac dakika sırt üstü yatayım diyorum bu sefer de minik hanım uyutmuyo:) acaba cok mu rahatsız oluyolar anlamadım ki...gelecek hafta soracağım doktrora..uyku düzeni falan kalmadı artık bizde..doğumdan sonra zaten uyuyamayacağız hayırlısıyla o günleri görürsek...artık bize uyku haram galiba:)evet canım bendede var o ne yesem şişkinlik hissi veriyor bana sanki çok yemişimde hazmedemiyormuşum gibi..Geceki durumumu ise hiç sorma tam sıkıntı dün gece sağ böbreğim ağrıdı sağıma yatamadım sırt üstü yatamıyorum bebiş tekmeliyor solumada yatıyorum sabaha kadar kolum uyuşuyor offf bi görsen doğana kadar böyle boğuşacağım galiba yatakla
hadi hayırlısı caınmmm insallah pozitifi göreceğizzz bu seferrr...günaydın hoşgeldin,haydi hayırlısı olsun inşallah merakla bekliyoruz sonucu
günaydın hoşgeldin canım
evet bebiş büyüdükçe konfor biraz azalıyor :)) ama dediğin gibi yeterki onlar sağlıklı iyi olsun anneler razı herşeye..
evet canım cuma yapıcam halbuki test günü cumartesiymiş bugün onu farkettim :))) olsun ben 1 gün önce öğrenmiş olucam pozitif yada negatifi :) ikisinide erken öğrenmek güzel 1 günde olsa :))
canım benim göbeğim öyle cok büyümedi görenler 4 aylık falan sanıyo ilginc bi sekilde...7 ay bitmek üzere dediğimde sok geciriyolar:) 7 kilo aldım toplamda bakalım son iki ay ne kadar alcamm..sen ne durumdasın?kızlar siz benden önde gidiyorsunuz,benim daha yatarken bi problemim yok,ama hazımsızlık çok yediğim zaman bendede oluyor,hatta bazı zamanlar mide ekşimesi şeklinde bişey oluyor..
bu arada sizin göbüşler büyüdü mü ve kaç kilo aldınız bu güne kadar???