• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

salı günü 10.gün olacak takip için geçmi olur acaba dedim ama olmaz herhalde..
git bencede canım..
klomene reglinde başlıyorsun zaten..

adetinde değilsen normal zamanda verilebiliyormuş...
öyle duymuştummm...

1saat daha dayanabilirmiyim acaba.niyetimi tutayım öle yatayım diyorum.yrn oruç tutucamm.kızlarr saat kaçtan snr niyet tutulabilir bilgisi olan varmı

klomene adetliyken başlanıoo.cnm.ama doktorlar fazla tavsiye etmio rahim duvarında incelme ve kist yapıomuşş.herşeyin doğalı makbul.sen bencee bu hafta git yumurta takibi yaptır.oluşmulşsa çatlatma iğnesi olursun zaten

kızlar eşim geldi çıkıyorum iyi geceler yarın görüşürüz :16:

klomene adetliyken başlanıoo.cnm.ama doktorlar fazla tavsiye etmio rahim duvarında incelme ve kist yapıomuşş.herşeyin doğalı makbul.sen bencee bu hafta git yumurta takibi yaptır.oluşmulşsa çatlatma iğnesi olursun zaten

ayyyyyy iğne miiiiii :18: :18: :18:

1saat daha dayanabilirmiyim acaba.niyetimi tutayım öle yatayım diyorum.yrn oruç tutucamm.kızlarr saat kaçtan snr niyet tutulabilir bilgisi olan varmı
sahura kalkmicanmı? niyetin saati olmaz bildiğim sabah ezanı okunmadan yer niyet edersin..
handan yrn kaçta test olucan cnmmm:49:

bilmiyorumki sabah saatlerinde cicim

hadi çıktım ben öptümm

tubiş takip yaptırmak için dr a kaçıncı gün gitmek gerekiyor??

hoşçakal handannn.

edaa kız ben iğneden o kadar korkarımki elim yandığında ağrı kesici olmazsan ayanamazsın dedi hemşiree o acıda bile ağrı kesici olmadım.ama doktor yumurtlama için 11tane iğne yazınca hemde tozlu onuuu nasıl oldummm.hergün sizeee ayyy yine acıcak die yazardım hatırlıosannn.çatlatma iğnesini hissetmiosun bile.incecik ucu var.aşı gibi koldan oldum ben.keşke yumurtam oluşsada yine iğne olsam

cnm öenmli olan 14.günü kaçırmaman.bence hemen gittt.hergün çağrır zaten seni yanına.benim doktorum 11gün çağrırdı.ondan sonra 2günde bir giderdim

hoşçakal handannn.

edaa kız ben iğneden o kadar korkarımki elim yandığında ağrı kesici olmazsan ayanamazsın dedi hemşiree o acıda bile ağrı kesici olmadım.ama doktor yumurtlama için 11tane iğne yazınca hemde tozlu onuuu nasıl oldummm.hergün sizeee ayyy yine acıcak die yazardım hatırlıosannn.çatlatma iğnesini hissetmiosun bile.incecik ucu var.aşı gibi koldan oldum ben.keşke yumurtam oluşsada yine iğne olsam

koldan mı oluyorsunn??
baldır iğneleri çok acıyor çünkü...

eşim bu ay deneyelim tutmazsa önümüzdeki ay dr gideriz diyorr...

kafam karıştı bayaaa...

cnm öenmli olan 14.günü kaçırmaman.bence hemen gittt.hergün çağrır zaten seni yanına.benim doktorum 11gün çağrırdı.ondan sonra 2günde bir giderdim

bu gece temizlenicem gidebiliyorum yanii..

alttan bakıyor dimi??

kız sen sadece yumurtan oluşmuşmu die baktırıcaksan bunda ne varkkii bence 1ay 1ayyy hemen 10.gününde gittt eğer şartlarınız uygunsa

bu gece temizlenicem gidebiliyorum yanii..

alttan bakıyor dimi??

evet cnmmm.ahh o doktorlara çok acıyrmmm her birininki bi çeşit adamlar tiksinmeye düşüolardır kesinn:60:
benim ilk doktorumm altan 1kez baktı ondada kist varmı die.ondan sonra takiplerimi hep üsen yaptıı.

2 ve son doktorum alttan baktılar heppp.

ama benim 1 ve 2 dokturum adetliyken hiç alttan bakmadılar.son dokr-torum adetliyken alttan bakıomuşşş onun için ondanda kaçtımmm:60:

edaaaaa eşimin iş arkadaşlarının tepkileri süper olmuş:
biri demişki ben hayatımda böyle bişi yemedim diğerleride evde yapılan poaça değil hu söle nerden aldın diolarmışşş çok güzelll olluooo kızzzz:68:

ay ben dayanamıcamm uykum çok fenaaaaaaa bastırdııı:93:
yrn grşmk dileğiyle mutlu kalın

evet cnmmm.ahh o doktorlara çok acıyrmmm her birininki bi çeşit adamlar tiksinmeye düşüolardır kesinn:60:
benim ilk doktorumm altan 1kez baktı ondada kist varmı die.ondan sonra takiplerimi hep üsen yaptıı.

2 ve son doktorum alttan baktılar heppp.

ama benim 1 ve 2 dokturum adetliyken hiç alttan bakmadılar.son dokr-torum adetliyken alttan bakıomuşşş onun için ondanda kaçtımmm:60:

ama ben şimdi yumurta takibi için gitsem alttan bakması gerekiyor dimi??

edaaaaa eşimin iş arkadaşlarının tepkileri süper olmuş:
biri demişki ben hayatımda böyle bişi yemedim diğerleride evde yapılan poaça değil hu söle nerden aldın diolarmışşş çok güzelll olluooo kızzzz:68:

ay ben dayanamıcamm uykum çok fenaaaaaaa bastırdııı:93:
yrn grşmk dileğiyle mutlu kalın

benim verdiğimi yaptıysan kimse inanmıyor canım elde yapıldıgınaa :9:

tamam canım iyi gecelerr...

Back
X