Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

nimet canım hayırlı olsun çok sevindim. hayırlısı ile kucağına da al inşallah. öznurcum seninde oğluşun çok tatlı allah bağışlasın.

ay noldu ben orayı kaçırmışım kan felan mı verdin?

yok cnm yrn normal adet günüm doktor 1haftan geçince gel dediii.

hemen test yapmıcam ne zmana test yapsammm ertesi gün adet oluyrmm bu sefer sabredicem cnmm.bana duaaa et nolurr oğluşunlaaa:49:

yok cnm yrn normal adet günüm doktor 1haftan geçince gel dediii.

hemen test yapmıcam ne zmana test yapsammm ertesi gün adet oluyrmm bu sefer sabredicem cnmm.bana duaaa et nolurr oğluşunlaaa:49:

ay hadi inşallah yaaa. tüm dularımız seninle. benim bebiş doğunca abimlerde çok özendi. aşılama yaptırdılar. tutmadı. tekrar yaptırdılar. cuma günü belli olacak. o da olmazsa tüp bebek yapılacakmış. 2 den fazla aşılama olmuyormuş herhalde.

ay hadi inşallah yaaa. tüm dularımız seninle. benim bebiş doğunca abimlerde çok özendi. aşılama yaptırdılar. tutmadı. tekrar yaptırdılar. cuma günü belli olacak. o da olmazsa tüp bebek yapılacakmış. 2 den fazla aşılama olmuyormuş herhalde.

aşılamada sınır yok cnm benim komşumunki 6.denemede tuttu.ama bence tüp bebek daha mantıklı.abinlerin sorunu ney

aşılamada sınır yok cnm benim komşumunki 6.denemede tuttu.ama bence tüp bebek daha mantıklı.abinlerin sorunu ney

önce yengemden dendi baya bi ameliyat felan geçirdi çok rahatsızlıkları vardı göğsünde kitle felan bulundu. tam o iyileşti derken abimin sperm haraketi mi az çıkmış ney. şimdilik sonuç bekliyorlar bakalım.

nimettt bu ay nasıll bi uygulama yaptın kızzz anlatttt:1:sizde sorun neydii

Hiç birşey yapmadım canım..hatta yumurtlama günlerimi hesaplamadım..Hiç beklemiyordum,hatta testi yapmak istemedim negatif çıkacak diye..Bildiğim bir sorunda yoktu..Ama şu an idrar yollarımda enfeksiyon varmış..

:70::70: amin...
canım eskisi kadr kimse olmayınca bende arada giriyodum.ama bu aralar hiç girememişdim ama herkes gelmeye başlamış gelirim artık...
iyiim çok şükür canım..

ama çook sevindim hamile olmana

Back
X