ççokk şekerrrrrrrrrr cnmmmm
![]()
sağol teyzesi...Allah sanada nasip etsin böyle bi şeker..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ççokk şekerrrrrrrrrr cnmmmm
![]()
Kızlar günaydınn..Size haberim var..
Hamileyimmmmmmm..hala inanamıyorum..Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah..
sağol teyzesi...Allah sanada nasip etsin böyle bi şeker..
denizimm hoş geldinn kuzummm![]()
merhaba canımcım. nasılsın?
bnde iyiyim cnmmmheycanla sonucumu bekliymm:18:
![]()
ay noldu ben orayı kaçırmışım kan felan mı verdin?
yok cnm yrn normal adet günüm doktor 1haftan geçince gel dediii.
hemen test yapmıcam ne zmana test yapsammm ertesi gün adet oluyrmm bu sefer sabredicem cnmm.bana duaaa et nolurr oğluşunlaaa![]()
ay hadi inşallah yaaa. tüm dularımız seninle. benim bebiş doğunca abimlerde çok özendi. aşılama yaptırdılar. tutmadı. tekrar yaptırdılar. cuma günü belli olacak. o da olmazsa tüp bebek yapılacakmış. 2 den fazla aşılama olmuyormuş herhalde.
aşılamada sınır yok cnm benim komşumunki 6.denemede tuttu.ama bence tüp bebek daha mantıklı.abinlerin sorunu ney
sağol canım..İnşallah Allahım sana da nasip eder..ayyy gerçekmiiicnm çok sevindimmmmmmmmm
![]()
nimet canım hayırlı olsun çok sevindim. hayırlısı ile kucağına da al inşallah. öznurcum seninde oğluşun çok tatlı allah bağışlasın.
kızlar sonunda oğluşumun resmini ekleyebildim..işte oğluşum teyzeleri...
Kızlar günaydınn..Size haberim var..
Hamileyimmmmmmm..hala inanamıyorum..Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah..
aaaa süperr canım çook sevindim.....allahım tamamına erdiriir sorunsuz inşallah...
![]()
nimettt bu ay nasıll bi uygulama yaptın kızzz anlattttsizde sorun neydii