- 8 Mayıs 2010
- 14.286
- 330
- 413
- 39
burdada acayip yağmur yağıyor kış gibi çok soğuk![]()
bir tek burada hava çok güzel heralde

herkes hava çok kötü diyorr...
artık yaz gelsinnnnnnnnn :78:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok şükür iyim cnmm ii olmaya çalışıyorumhoşbulduk ben hergün bakıyorum normalde
ama kimseler olmuyo
son 2 gündür giremedim yoğunluktan
ama hepinizi çok özledim
allaha şükür iyiyim
sizler nasılsınız sultancığım-yoncacığım
ben geldim merhabalar :89:
bir tek burada hava çok güzel heralde
herkes hava çok kötü diyorr...
artık yaz gelsinnnnnnnnn :78:
çok şükür iyim cnmm ii olmaya çalışıyorum
ya burdada hawa keyifsiz walla yadı yağacak
gelmişti. dün geceye kadar çok iyiydi. kısa kollularımı giyiyordum. yatarken bile. hatta üzerimizde uyku setinin incecik yorganı olmasına rağmen gece terliyordukta bende pike takımımı çıkarsam mı artık diyordum annemde ben çoktan pikeyle yatmaya başladım demişti. ama dün gece birden şimşek fırtına bişiler. hala da çok kötü.
bu son can çekişleri canımm..
bir kaç güne rahatlarsınız inşş...
kızlar ben çıkıyom sabah kalktığımdan beri hem burdayım pc başındayım başım ağrıdı artık yemek hazırlayıp dizimi izlicem çook öptüm hepinizi![]()
tmm cnm grşrşz bnde çıkıyrm 1 saat yürümem lazım herkesi öpüyrm...kızlar ben çıkıyom sabah kalktığımdan beri hem burdayım pc başındayım başım ağrıdı artık yemek hazırlayıp dizimi izlicem çook öptüm hepinizi![]()
kızlar ben çıkıyom sabah kalktığımdan beri hem burdayım pc başındayım başım ağrıdı artık yemek hazırlayıp dizimi izlicem çook öptüm hepinizi![]()
inşallah canım. tv de öle demişler 2 gün sonra tamamen yaz gelecek demişler umarım öyle olur.
selam kızlar ben geldim umarım herkes iyidir ne zaman gelsem kimse olmuyordu bende o yüzden bi süre girmeme kararı almıştım ama dayanamadım yine geldim ama kimsecikler yokkk ben ve kızım çok iyiyiz teyzeleri bütün günümüz birlikte geçiyor anne kız
hoşbulduk canım tamam fırsat buldukça gelirim sen ve bebiş nasıl umarım herşey yolundadırhoşgeldin sevgicim..sevindim buğlemcik ve senin iyi olmana..eskisi gibi kalabalık olmuyor burası ama 1-2 gündür ilerliyor sayfalar..sen gel fırsat buldukça,özletme..
kızlar pek gelemiyorum ya zaten pc bozulmuştu bugün yaptırdı eşim34. haftaya girdim herşey normalmiş bebiş dönmüş normal doğum gözüküyo dedi doktor. dün bebişime beşik ve eşyalarını koymak için şifoniyer aldık istikbalden pembiş pembiş:) çok güzel bişey bu hazırlıklar eşimle boş yatağı sevip duruyoruz odasına gidip:))