Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

valla ailede yoktur canım yalnız bende doğunca sarı saçlı mavi gözlüymüşüm sonradan gözüm yeşile dönmüş saçımda kumrala
anneside güler yüzlüya ondandır belki canım :9:

maşallah canımmm :nazar:

topiğimizin bebeklerinin hepsi birbirinden güzel ve tatlı zaten :nazar:

sevgicim benim oğlum daha bu kadar belirgin gülmüyor,kıskandım bak şimdi..maşşallah buğlemciğe,çok can yakacak vallahi..

inşallah öyle olur canımm

burda ki doktorumdan çok memnundum,o yüzden oraya gelince dr konusunda çok tereddüte düştüm,danıştığım herkes farklı bir dr ismi söyledi..sonunda altan beye gittim,çokta memnun kaldım..ama hastane için aynı şeyi söyleyemeyeceğim..

anladım canım burdaki özel hastaneler cidden pek iii değil yani özel hastaneyle hiç alakası yok benim dr devlete bağlı olduğu için devlette yaptım doğumu iii de oldu gerçi sezeryan oldum mecbur ama dr um çok iyiydi belki duymuşsundur ümit bey tedavimide o yapmıştı zaten

anladım canım burdaki özel hastaneler cidden pek iii değil yani özel hastaneyle hiç alakası yok benim dr devlete bağlı olduğu için devlette yaptım doğumu iii de oldu gerçi sezeryan oldum mecbur ama dr um çok iyiydi belki duymuşsundur ümit bey tedavimide o yapmıştı zaten

evet canım onuda tavsiye eden çok oldu;ama devlette diye gitmedim ona..devlet hastaneleri fobi oldu bende..öyle böyle geçti canım..bebeklerimizi aldıkya sağlıklı bir şekilde o yeter..

ben çıkıyorum kızlar,biraz yatıyım,gece nolacağı belli olmaz,bu gece nöbetteyiz,oğluşumun ateşi çıkarsa diye...öptüm hepinizi...

sevgicim benim oğlum daha bu kadar belirgin gülmüyor,kıskandım bak şimdi..maşşallah buğlemciğe,çok can yakacak vallahi..

canım benim kız bırak gülmeyi kahkalar bile atıyor...kız çocukları erkeklere göre daha işveli oluyorlarya ondan böyle gülümsüyor senin bebişinde gülüşü belirginleşir mrk etme yani hem erkek adam ciddi olur değilmi :1: :1:

ben çıkıyorum kızlar,biraz yatıyım,gece nolacağı belli olmaz,bu gece nöbetteyiz,oğluşumun ateşi çıkarsa diye...öptüm hepinizi...

valla akşamdan beri uyuyo benimkide bu gece bende nöbetteyim kesin kırkı çıkınca uyku düzeni oluşur diyolar dört gözle kırkımızın çıkmasını bekliyorum

kızlar günaydın hayırlı cumalar
gene hafta sonuna geldik walla gnler ne kdr çabuk geçiyo anlamıyorum

kızlar günaydın hayırlı cumalar
gene hafta sonuna geldik walla gnler ne kdr çabuk geçiyo anlamıyorum

slm nazcım sanada hayırlı cumalar dualarınız dıleklerınız kabul ınşlh içinde de benımm:16:

mrb herkese hayırlı cumalar allahım herkesin duasını kabul etsin inşallah...

valla akşamdan beri uyuyo benimkide bu gece bende nöbetteyim kesin kırkı çıkınca uyku düzeni oluşur diyolar dört gözle kırkımızın çıkmasını bekliyorum

slm cnm nasılsın bebiş nasıl direk konuya daldım ama bende bu kelimeleri çok duydum da sakın inan ma cnm benimki tam 5 aylık oldu hala aynı tmm en azından uyuduğu saatler belli oluyo az çok ama pek değişen bişey yok maleseff tek değişen şeyler kızımın tepkileri gelişimi ya neyi sorsam bana 40 dan sonra düzelir dediler de hep bi ümitle bekledim ama malesef kızım ozaman da geceleri 40 defa kalkıyodu hala aynııııııııııııı..............:31::31::31::31:

slm cnm nasılsın bebiş nasıl direk konuya daldım ama bende bu kelimeleri çok duydum da sakın inan ma cnm benimki tam 5 aylık oldu hala aynı tmm en azından uyuduğu saatler belli oluyo az çok ama pek değişen bişey yok maleseff tek değişen şeyler kızımın tepkileri gelişimi ya neyi sorsam bana 40 dan sonra düzelir dediler de hep bi ümitle bekledim ama malesef kızım ozaman da geceleri 40 defa kalkıyodu hala aynııııııııııııı..............:31::31::31::31:

:18::18: bende dörtgözle kırkının çıkmasını bekliyodum...
evdeyken yine neysede işe başlayınca napcam ben böle giderse:26::26:

:18::18: bende dörtgözle kırkının çıkmasını bekliyodum...
evdeyken yine neysede işe başlayınca napcam ben böle giderse:26::26:

cnm her bebek tabiki aynı değil ama benim kızımın uykusu çok az yarım saatlik uykusunda bile bazen oluyo ki 3 defa kalkıyo ....sadece değiğim gibi sadece uyku saatleri düzene giriyo geceyle gündüzü ayırtedebiliyo ama işte oda baya zaman alıyo bebeğin uyduu zaman sende uyur uykunu alırsın cnm bide zamanla sende alışıyosun çoğu gece 4 saatlik uykuyla ayakta duruyorum ben .......

cnm her bebek tabiki aynı değil ama benim kızımın uykusu çok az yarım saatlik uykusunda bile bazen oluyo ki 3 defa kalkıyo ....sadece değiğim gibi sadece uyku saatleri düzene giriyo geceyle gündüzü ayırtedebiliyo ama işte oda baya zaman alıyo bebeğin uyduu zaman sende uyur uykunu alırsın cnm bide zamanla sende alışıyosun çoğu gece 4 saatlik uykuyla ayakta duruyorum ben .......

allahım onlara sağlık versinde alışırız tabiki:16::16:
sen normalmi yaptın doğumunu

Back
X